A Motti Rave magyar származású izraeli konzult inzultáló férfit előállították. Pechjére a héberül beszélő ember, akit sértegetni kezdett, magyarul is tudott - írta a Jerusalem Post.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Anna Mária
@Mariner1: Ne aggódj a társadért. Mellé fogsz kerülni és éjjel-nappal zsidózhattok meg magyarkodhattok. Kaja is lesz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
@Mariner1: ha a keresztény mocskosnak nevez egy embert mert zsidó, akkor a keresztény milyen? Mérjünk már egyenlő mércével.Szerintem egy embert a vallása, vagy származása miatt nem lehet mocskosnak minősíteni.
És hogy ki minek születik? hát az nem kívánság műsor. Éppenséggel Te is lehetnél zsidó, vagy híndu, vagy cigány, sőt még "PIRÉZ " is.
Mariner1
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Anna Mária
Bájos, vendégszerető, más kultúrákra nyitott, udvarias, kedves közbeszédű ország Magyarország.
Erről híres! :)))
mariaberta
@Mariner1: Gondolod hogy félek Tőled? Sem sunyi, sem gyáva nem vagyok, a véleményem pedig változatlan. Ezzel a Veled való eszmecserét befejeztem, nem vagy partner.
Mariner1
@mariaberta: Tudomásul vettem, hogy nem félsz tőlem. Bár nem tudom hogy miért gondolod, hogy félned kéne, vagy egyáltalán szeretném hogy félj tőlem.
Értem, hogy te nemtartod magad sem gyávának sem sunyinak, és a véleményed változatlan.
Az enyém is! :-)))
mariaberta
@Mariner1: Látom, nemcsak nekem nem tetszett, hogy pl. sunyinak neveztél, de spongyát rá, és bár korábban befejezettnek tekintettem magasröptű levelezésünket, elfogadom, véleményedet. Mindenkinek szíve joga az önálló vélemény nyilvánítás, a Tiéd ilyen, az enyém meg olyan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.