Összesen 878 esetben indult büntetőeljárás nemzeti dohányboltban elkövetett bűncselekmény miatt 2013. július 1. és 2015. május 11. között, ezek közül öt járt testi, egy életveszélyes sérüléssel, és egy halálos kimenetelű volt – írta Pintér Sándor belügyminiszter Varju László független képviselő írásbeli kérdésére válaszul.

A tárcavezető a parlamenti honlapon elérhető válaszában közölte azt is, hogy a két legsúlyosabb bűncselekmény elkövetőit a rendőrség már elfogta, velük szemben a büntetőeljárás megindult.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
"Pintér Sándor hivatalba lépése óta rend van"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vitriol
A kárvallottak pereljék az államot, vagy azt a kormánytagot, aki kitalálta a fóliázást! Persze a trafik-mutyi haszonélvezői ezt nem tehetik, ők továbbra is hálálkodjanak a kormánynak és viseljék a károkat!
brutus
Megegyszer, hogy mindenki ertse: REND VAN !!! VAZZE !!!
vadsanca
Ilyenkor hol a munkavédelem!? Egy személy egy munkahelyen egyedül nem dolgozhat!!!
Ki hív segítséget ha pl. csak rosszul van az illető? Más munkaterületen ezt nem engedélyezik! Itt miért? Talán csókosok vannak?
Desischado
Mert a haverokat ki kellett stafírozni, ezért kellett meghalnia egy fiatal lánynak, és ezért kellett több ezer embert megfosztani a megélhetésétől! De jól elintézte sanyaolajszőke bá, és ezzel rendben is van a dolog?! Hogy rogyna rájuk a mennyezet!
mate03
@keresztapa: Régi mondás de igaz!Kicsit nemérdemes lopni,azért börtön jár!Milliárdokat érdemes,mert ha ügyes vagy kimented a pénzt mielőtt lebuknál! Kapsz két évet,utána élsz mint marci Hevesen!
kukac50
Bűncselekmény volt már az is ahogy szétosztották a trafikokat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.