Motti Rave magyar származású izraeli konzult sértegetni kezdte egy férfi, de a héberül beszélő ember, akit sértegetett, magyarul is tudott, így mindent értett. Az inzultálót előállították.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Szar ügy!! Valamikor egy szerb-magyar határon jön befelé nagy rössel egy román házaspár. Az ellenőrzést végző beszélt románul, ráadásul az épp mellette álló kolléga temesvári származású, úgyhogy ott sem volt gond a nyelvismerettel. A pár nőnemű egyede az ellenőrzés ideje alatt végig szidta az ellenőrzőket, majd úgy 5 perc után már kezdett kifogyni a válogatott átkokból elkezdte felemlegetni az anyai ág hátsó felét, valamint javaslatot is tett a kistestvér készítésre...! Ekkor buggyant ki az első "fogd be a szád!" az anyanyelvén! Nő megdermed, elvörösödik. A kolléga pedig hibátlan románsággal, teljes nyugalommal felhívta a férj figyelmét, hogy nem illik ilyen csúnyán beszélni és ezt tolmácsolhatná a nejének is. Na azt látni kellett volna, mekkora pofont kapott az asszony a férjétől! A nő még akkor is csak azt hajtogatta, hogy bocsánat, amikor már benn ült az autóban! :-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Freewolf
@verum: Ha hallottál a megelőzésről, amit prevenciónak is hívunk, tudhatnád, ha egy cigányt elgázolsz, nem tanácsos megállni! Te megállnál? Csak úgy kérdem!!! :-D
verum
@Freewolf: - szép csöndben belém akarod beszélni az előítéletet.
Sok ember akkor sem áll meg ha elgázol egy embert, ha az nem cigány és nem cigányok lakta területen történik. Most akkor minden autós szemét gyilkos? Ha autót látok, jobb ha beverem a szélvédőjét előre?
Csak úgy kérdem!
Dr. Felipe
"Akkor kijelenthetjük hogy nincs antiszemitizmus Magyarországon" - mondta az egyik cöfös barom. Aztán mégis van.
Freewolf
@verum: Ismét nem a kérdésre válaszolsz! A történések és a tények ismeretében ha egy cigányt elgázolsz és a többi ott lebzsel az út szélén, akkor megállnál?
Semmit nem akarok rád erőltetni, egy egyszerű kérdést tettem fel! Amire nem akarsz válaszolni, mert ha igennel felelsz, akkor valószínűleg nem mondasz igazat, ha meg nemmel, akkor nincs különbség a véleményeink között!
verum
@Freewolf: - természetsen megállnék.
GeoCravker
@Freewolf: Azokat a gárdával felheccelt cigényokat a kurucon kívül szinte senki sem látta. Amellett Gyöngyöspatára a kutya se hívta a gárdát.
Aztán hogy is volt, amikor a gárdakapitányt ugyan bizonyíthatóan a haverja dobta fejbe, de az alfa tele lett a hős pincérruhás sörhasak elleni galád támadással?
A fiatalkorú bűnelkövető az fiatalkorú bűnelkövető akkor is, ha papita kockás a bőrszíne. Ezt a magasságot lehet, hogy Neked nehéz megugrani, de attól még így van.
A Cozma-gyilkosságban eljártak, Az érved téves.
Malina Hedvig ügyében nem magyar állampolgár ellen, és nem Magyarországon történt, ami történt. Függetlenül attól, hogy a kisasszonyt szerintem nem a magyarsága miatt kapták el, de az jó kifogás volt elemleni az ügyet a valós indítóoktól.
Ja, és egyébként nem állítottam, hogy a Jobbik és a neonácik szlovák, román, szerb elvbarátai jobbak a magyar náciknál.
De ugye milyen szar érzés, ha más olvassa a névsort?
Na pont ilyen az itt élőknek, amikor az elvbarátaid akarják fingani a passzátszelet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.