Tegnap jelentették be: kötelező tárgyként tanulnak a holokausztról a Pázmány Péter Katolikus Egyetem hallgatói szeptembertől. A kurzus elvégzése feltétele lesz a diplomaszerzésnek. Ez a szélsőjobbnak nem tetszett: nemcsak az Alfahír, hanem állítólag az illegalitásban létező Kurucinfó is elküldte újságíróját a sajtótájékoztatóra – írta a NOL.hu.

Utóbbi azért bír nagy jelentőséggel, mert az oldal készítői régóta bujkálnak a hatóságok elől, miután számtalan feljelentés érkezett már miattuk szélsőséges megnyilvánulásaik és gyűlöletkeltésük miatt. Most a magát a Kurucinfó tudósítójaként azonosító fiatal férfi bemutatkozott és elmondta: a Budapesti Műszaki Egyetem vegyészmérnök hallgatójaként önként ír az oldalnak.

A NOL beszámolója szerint az Alfahír nevű oldal és a Kurucinfo egymást követően tette fel a provokatív kérdéseket. A rektor és a nagykövet bölcsen, távolságtartóan és türelmesen válaszolt az egyebek mellett a holokausztot relativizáló fölvetésekre is – tették hozzá.

A Népszabadság hivatalos úton is megkeresi az ügyészséget, hogy indít-e eljárást az illegálisan működő Kurucinfo portállal kapcsolatban, amelynek tudósítója nyílt színen, nevét, arcát vállalva tett fel kérdéseket egy sajtótájékoztatón.

 - jelentették ki a cikk végén.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Ajjajajajjjaj ! PintérKÉM társulata csak a qrmányt és bűnöző tagjait becsmérlő kommentelők után hajt gőzerővel, meg az "elégedettek" után !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.