A hazai szélsőjobboldal, köztük a Kuruc.info munkatársa is megjelent azon a keddi sajtótájékoztatón, amelyen bejelentették, hogy a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen minden szakon kötelezően tanulnak majd a holokausztról - írja a Népszabadság.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mariner1
Írja a Kuruc, hogy nem a munkatársuk volt, hanem egy provokátor.
levi
@verum: Helyes, nem vagy se magyar se ember, csak egy csökött barom.
Írtam egy normális hangvételű véleményt, erre csak a betanult ócsárolást kapom...mint ahogy megszokhattam volna már a magadfajtától.
Képzeld, én nem vettem részt a holokausztban, ergo nem akarom , hogy leerőszakoljáka torkomon.
"Ami szégyenteljes, a zsidózás" írtad. Nem zsidóztam, ez egy gyüjtőnevük, mint nekünk pl. magyarok. Nem nevezhetem őket Jánosoknak vagy pokemonoknak vagy mi a szarnak.
Ha meg csak gyűlölködni tudsz meg acsarogni akkor inkább maradj csendben.
verum
@levi: - tudod te, hogy szüleid, nagyszüleid mit csináltak abban az időben? Talán zsidókat jelentgettek fel, talán verték is őket. De neked ez könnyen lecsúszna a torkodon, igaz? Ha másfajta emléket hoznál a rokonaidtól, most más lenne a véleményed. Bár, még az is meglehet, benned is zsidó vér folyik. :-)))
Mindenesetre most ordas eszmét vallasz, akár a képed, amivel itt jelen vagy.
levi
@verum: Te, lehetek akár zsidó is, nem nagyon tud érdekelni.Max én szégyelném magam amiatt amit a népem tesz. A te mérleged meg nagyon balra húz.
Mellesleg nem tudom, honnan olvastad ki, hogy gyűlölöm a zsidókat. Ilyet nem mondtam, csak azt, hogy egyesek miért nem bírják őket. Az egyetlen aki gyűlölködött az te vagy.
verum
@levi: - én is szégyellem, amit a népem tesz! A mérlegem meg fogalmad sincs, merre húz, mert az tőled nagyon távol van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.