A Paralimpiai Bizottság elnöke szerint a kirobbant botrány oka, hogy hazug lejárató kampány folyik ellene. Ezzel úgy tűnik, nemcsak bizonyos parasportolók, de a Magyar Nemzet sem ért egyet. A lap vezércikkben ment neki Gömöri Zsoltnak.

Arról írtak, azzal, hogy az elnök visszafizette a hárommilliós törlesztő részletet, "morálisan nem lehet elintézettnek tekinteni az ügyet".

Itt már régen nem arról van szó, hogy jogosan vagy jogszerűtlenül jutott több millióhoz az elnök, hanem arról, hogy elveszítette a fogyatékkal élő sportolók bizalmát; sőt nemcsak az övéket, hanem minden jó érzésű, fogyatékos vagy „ép”, sportoló vagy nem sportoló magyar emberét

- részletezte a cikk írója, Szilágyi Richárd, majd azzal folytatta:

(...) azonnal elindult a szerecsenmosdatás. Először – a magyar közéletben oly gyakran előforduló – jogi csűrés-csavarás taktikáját választották az érintettek: a javaslattevő fideszes politikus azt mondta, „nem érzi magát illetékesnek” az ügyben, a bizottság elnöke pedig arról beszélt, csak a törvény adta lehetőséggel éltek. (...)

A cikk kitért arra is, hogy a visszafizetésben szerepe lehetett annak, hogy maga Gömöri panaszkodott arról pár hónapja, hogy a parasportolók rendkívül kevés támogatáshoz jutnak, néha csak egy párizsis zsömlére vagy egy pár virslire futja nekik naponta.

A jelek szerint valakik úgy érezhették, mindenképp tisztára kell mosni a sportvezető személyét és politikai holdudvarát. Ehhez profi módon megszerveztek egy többnapos, sajtótájékoztatókkal megspékelt médiakampányt (...). A paralimpiai bizottság elnöke hétfő este baráti terepen (a köztévében) erősítette meg az általa megfogalmazott vádakat, amelyekről viszont a tegnapi nyilvános sajtótájékoztón már nem kérdezhették az újságírók.

- tette hozzá a szerző, majd sorait azzal zárta: Gömöri nem veszi észre, hogy ezekkel az eszközökkel már jó ideje saját magát járatja le.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Strong
Amikor először meghallottam el sem akartam hinni...
Tehát a paralimpikon éhezik, ő viszont átlag 2-3 milliót kaszál havonta...ez igen "korrekt" -és igen fideszes...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr lópicigáspár
@Levendula: Na végre valaki helyretette a dolgokat! Két ugyanilyen nevezetű híres ember van, az egyik a most hírbe hozott, a másik egy jó zenész, az Eddáé.
reseva
Hát éppen ideje, hogy Simicska is tegyen valamit a tisztesség érdekében, még ha merő önérdekből teszi is, Jobb későn, mint soha. Neki is van elég tartozása ezzel az országgal szemben.
kkalman
@Levendula: Igazad van. Figyelmetlen voltam, és a névhasonlóság megtévesztett.
Knapp75
@kkalman: Ha az eddás Gömöryt akarod szidni, akkor írd meg róla, hogy ő is ott lesz Felcsúton az Omega koncerten! hehe. Ráadásul a színpadon... :)
Lényegében 20 éve billentyűzik Benkő Laci HELYETT a háttérben.
Bár ez inkább pozitívum. :)
kukac50
Az összes támogatói pénz erre a fazonra lett költve,ez a Fidesz új törvénye!
Még emberektől elveszik a kevés juttatásokat addig sokan meg meggazdagodhatnak ebben az országban. Van akinek havi húsz ezerből kell megélni még a gazdagok napi költése a duplája.
nusika
...szégyen amit csinált az elnők Tomiékkal együtt és pofátlanság, hogy még nem mondott le!! Oda vannak "ragasztva" ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.