Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke a Szocialisták és Demokraták frakciójának ülésén tartott ma előadást az Európai Parlamentben. A pártelnök szerint példa nélküli, hogy a jelenlegi magyar kormány botrányai minden héten megrengetik Európát.

Gyurcsány úgy látja, a "magyar kormánypropaganda" által hangoztatott gazdasági sikerekért a magyar emberek sokat fizettek. Több mint félmillió honfitársunk keres boldogulást külföldön, a magyar emberek reménytelenséggel néznek szembe minden nap – mondta.

Az egykori miniszterelnök arra is kitért az ellenzék esélyeivel kapcsolatban: csak összefogással lehetnek sikeresek. Az európai baloldal vezető politikusai támogatásukról biztosították a Demokratikus Koalíció elnökét abban, hogy Magyarországot visszavezessék Európába. Ennek kapcsán Gyurcsány hangsúlyozta: Orbánt és kormányát nem Brüsszelben, hanem otthon kell és lehet leváltani – állt a párt közleményében.

A DK elnöke brüsszeli látogatása során több, a Fidesz pártcsaládjába tartózó európai biztossal, az Európai Csalás elleni Hivatal főigazgatójával és vezető baloldali politikusokkal folytat tárgyalásokat.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Aki itthon maradt azok többségének is pokollá tették az életét . Csináltak egy élhetetlen és kilátástalan valami döbbenetesen paranormális működésképtelen országot ami erőszakosan
behajtott a lakosság utolsó pénzeit is kipréselve vergődik az Eu keleti szélén és ezt mindenki aki itt él nagyon pontosan tudja ami az emút 5 évben folyik az semmi más mint egy orosz rulett .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Freewolf
@Aki Én: Viszont a döntésedről szabadon alkotok véleményt! :-)
JAJMÁR
Persze, ez a mi ügyünk, csak elfogyott az önbizalom. Sokan elhiszik, hogy a külföldre távozottakkal elment az ész, meg az akarat, mert ezt mantrázzák, meg hogy menjen aki teheti.

Talán mégse kellene itt hagyni ezeknek az országot?
troppauerhumer
@Freewolf: Nem anyád a téma,hagyd ki ,rendes asszony sose csinált semmit ingyér,téged sem...
Desischado
@JAJMÁR: Nem kéne, de sajnos, itt nem lehet élni, a szegényeknek meg főleg nem.
kukac50
Igaza van Gyurcsánynak,csak a szegényeknek közmunkásoknak arra sincs pénze,hogy elutazzon egy tüntetésre.
Jozefina
Mára már szinte minden napra jut egy-egy tüntetés orbán és a maffia kormánya, a fidesz-kdnp ellen. A föld alattuk is előbb-utóbb megreped és a süllyesztőbe kerülnek!!! Isten és Gyurcsány mentsen meg tőlük mielőbb!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.