Szisztematikus népirtás minden ellenállás nélkül. Az ellenzéknek miért nincs hangja? Írtam már megnyomorított sorsokról, segítségre szoruló emberekről. Hála az olvasóimnak, több esetben tudtunk segíteni. Emberségből példát mutattak a civilek, de a példa mintha nem jutott volna el oda, ahová kellene. Minden esetben írtam vezető ellenzéki politikusoknak is. Válasz egyetlen egy alkalommal sem érkezett. Senkitől.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemjoezigy
Jogos a címben feltett kérdés!
Ha már egyszer az ÁLLAMPOLGÁR vette a fáradságot és írt,-valószínű nem jókedvében, hanem elkeseredésében, jobbítószándékkal- akkor illene válaszolni.
Bennem is sokszor megfogalmazódott, hogy írnom kellene a pártoknak, hátha többet-mást tudnának meg az életről, mint amit most tudnak.
Én úgy látom, hogy többségben ők is csak megélhetési politikusok, nem különbek a kormánypártiaktól, vagy akár a gömöritől.
A saját egzisztenciájuk meglegyen a leghosszabb ideig, bántani úgysem lehet őket.
Maradunk mi CIVILEK, akik akarunk jobbítani, "csak" meg kell találni azt a felületet, ahol ez megvalósítható. Jó ez PROPI, csak tovább kellene lépni. Én ehhez nem értek, de utána aktív lennék!
Izmusok nélküli demokrácia kell!
Toby
Az a legnagyobb szégyen, hogy mi, elfuserált valódi civilek tesszük a legtöbbet azért, hogy végre megszabaduljunk ettől a magyar pestistől, amit úgy hivnak, hogy fidesz !
Időnként megnyikkannak halkan - vagy tök feleslegesen ! - az "ellenzéki pártok" szóvivői, hogy a vehemens kormányváltó szándékot megcsillogtassák, aztán leülnek kávézni a sarokba !
Veletek - "ellenzéki pártok" - soha a büdös életben nem lesz elkergetve a gengszter-rezsim, mert arra is kélptelenk vagytok,hogy egymásal pár baráti mondatot váltsatok a "hogyan kellene kib***ni orbánt " - a gecit ! - a hatalomból !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.