Tiborcz István április 28-ai hatállyal eladta minden olyan érdekeltségét, amely közbeszerzési eljárás részese volt vagy lehet – írta csütörtöki számában a Napi Gazdaság.

A lap úgy tudja, hogy Orbán Viktor miniszterelnök veje az őt és családját ért folyamatos támadások miatt hozta meg döntését.

A Napi Gazdaság felidézte: Orbán Ráhel és Tiborcz István 2013 szeptemberében házasodott össze.

"Ezt követően gyakorlatilag nem telt el olyan hónap, hogy valamelyik médium, ellenzéki párt ne foglalkozott volna a Tiborcz-érdekeltségek vagyoni helyzetével" – fogalmazott a cikk.

Kiemelték azt is, hogy kedden az Országgyűlésben az LMP is az Elios nevű vállalkozás tevékenysége miatt intézett kérdést a kormányfőhöz, aki leszögezte: senki nem élvezhet előnyt és nem szenvedhet el hátrányt sem kapcsolatai, sem származása, sem politikai nézetei miatt.

A Napi Gazdaság emlékeztetett: Orbán Viktor elmondta, hogy korábban utasította az állami társaságokért felelős fejlesztési minisztert, kötelezze a cégeket arra, hogy aki rá vagy családtagjára hivatkozva ott megjelenik, azonnal zavarják el.

145 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Szerintem,az érintett cégeket, a látszat kedvéért, eladást színlelve , strómanjának átjátszotta. A vagyon felett továbbra is ő dominál. Átllátszó trükk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Desischado: 00.44-re: Akkor, amikor valaki olyan kozszereplo, mint orban viktor, akkor bizony szerintem igenis nagyon komoly szerepe van az o posztjanak, penztarcajanak az ifju vo szemeben, foleg, ha az egesz tiborcz- es orban csalad kapcsolatat is figyelembe vesszuk. Rasika egy total atlagos, mit ne mondjak, eppencsak a helyeske kategoriaba esik , atlagos muveltseggel, amde karrierista szulokkel megspekelve. Erdekes, nekem sem a "boldog volegeny" kepe jott le, bar azok utan, amikor orban olyan eroszakosan intezte az eskuvot, ezt en nem is csodalom...(Emlekszel, apuka eloszor belengette a varhato frigyet, idoponttal egyutt, majd kb. 3 het mulva kikerte maganak, hogy mindenki az eskuvorol akar megtudni reszleteket, pedig 3 hettel korabban o mondta el, hogy hogyan fogja megszervezni magat a lakodalmat is, (a fiataloknak kulon helyet talalt a hatso csurben, ahol a kedvukre popzeneszkedhetnek, arra tancolhatnak, de o majd megcsinalja a magyarosch eskuvot, ciganyzenekarral, minden egyebbel, ahogy falun illk). Sztem is a tiborcz gyerek lett volna a kovetkezo stroman, csak egy picit elszamoltak magukat. Az unoka is lathatolag "kesik", rasika qrva jol elbulizgat Svajcban a papatol kapott sajatlabu penzein, az istvanka is epitgeti a maga (aposa) oligarcha uzemet, szoval mindenki jol van.

Eles a szemed, Kismadaram,...:o)))
Desischado
@karma1: Tudod, láttam az esküvői képeket, és rögtön feltűnt, hogy míg rasika ragyog az örömtől, és szinte minden képen fülig ér a szája, a vőlegény jóval visszafogottabb. ÉS a másik gyanús momentum, hogy a testbeszédből is sok minden kiderül. A kocsiban egymás mellett ülve, rasi fogta a párja kezét, és boldogan mosolyogott, míg az istván gyerekről ezt nem mondanám el. Szerintem a szerelem ráhelke részéről adott, a vő részéről azonban egy jókora adag üzleti megfontolás lehet a főszereplő. Summa summarum, szerintem érdekből vette el a csajt, nem hinném, hogy annyira megőrül a szerelemtől. És köszi drága szivem a dicséretet, egy picike élettapasztalat, meg egy kevéske emberismeret...
darwin
@karma1: @Desischado: Mindegy,hogy mit mondunk,ha megszületik a fenséges trónörökös,az is a mi pénzünkön fog a saját lábára állni.
És Orbánnak még van néhány lánya...
karma1
@darwin: De remelem annyi ideje mar nincs, hogy az osszes lanyat IGY stafirozza ki...
darwin
@karma1: A mi dolgunk lesz az is,sőt...Már kifizettük a menyasszonytáncot mind a négy lánynak.Az unokák kiházasítása függ attól,hogy mikor rúgjuk bokán apukát.
vörösfuvalat
Jó és akkor mi változik?
Az apósnak is van egy két marhabőr pénztárcája Mészáros a másikat meg Garancsinak hívják.Attól még a lé nagy része neki folyik be.Így lesz ez a Tiborc gyerek esetében is.
Mivel a strómanoknak is kel egy kis lovesz majd magasabbak lesznek a pályázati árak.Oszt jó napot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.