Gömöri Zsolt lejárató kampánnyal vádolt több sportolót, sportvezetőt és szakértőt, ráadásul nyilvánosságra hozta magánleveleiket. Ők emiatt most feljelentették a paralimpiai elnököt – írta az mno.hu.

Az öt érintett egyike, Zachár Attila, az MPB közelmúltban megszüntetett erőemelő szakbizottságának korábbi vezetője azt mondta az újságnak: személyes adattal visszaélés miatt tettek külön-külön büntetőfeljelentést, emellett kártérítési pert is indítanak Gömöri Zsolttal szemben, és ebben az eljárásban húszmillió forintot követelnek tőle. Az ok: hitelrontás, ami gazdasági veszteséget is okozott nekik. Azt is hozzátette: a befolyt pénzt a parasportolóknak ajánlják fel.

A további négy feljelentő: Nagy Zsigmond, a Magyar Olimpiai Bizottság nemzetközi igazgatója, Tamás Henriette Brigitta, az MPB korábbi munkatársa, az Emberi Erőforrások Minisztériumának volt szakértője, Sas Sándor fekvenyomó parasportoló és a kedden Gömöri Zsolt által megvádolt Kovács Brigitta, a paralimpiai bizottság volt gazdasági vezetője, az MPB-iroda munkatársa – közölte a lap.

Zachár arról is tájékoztatta az újságot: a napokban a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál is bejelentést tesznek. Eközben a hivatal elnöke, Péterfalvi Attila azt mondta a Magyar Nemzet megkeresésére: vizsgálatot indít a Gömöri által nyilvánosságra hozott levelek ügyében.

Gömörit egyébként korábban két edző és több sportoló is feljelentette amiatt a három millió forint miatt, amit az MPB-től kapott, hogy rendezze végtörlesztését.

Eközben a Hír TV arról értesült, hogy a Paralimpiai Bizottság felügyelőbizottsága lemondott. Egy volt tag, Hegedűs Lajos ezt megerősítette a csatornának és hozzátette: a felügyelőbizottság rendkívüli közgyűlés összehívását kezdeményezte.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemjoezigy
Megindult a tisztulás és ehhez hozzájárultunk mi, civilek is.
A tanulság ebből is, hogy közzé kell tenni az aljasságokat, amiket a funkcionáriusok, a képviselők és a gazdagok tesznek.
Nem ez volt az első tisztázó "fellázadása" az érintetteknek és a népnek, végig kell vinni, hogy példa legyen a jövőre!
A szomorú, hogy még mindig vannak olyanok, akik a gömörit és tetteit védik. Lelkük rajta, erkölcsösségből, empátiából elégtelenek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mate03
@Aki Én: Gondolod hogy Tompikát is elő veszik?Pedig ebben az ő keze is mocskos lett!
Aki Én
@mate03: 10:26 Neeem, ő szent tehén. Meg az már tényleg pofátlanság lenne ha ekkora szart hagynának az út szélén...
fütyi
Hé emberek figyeljetek már oda egy kicsit! Ebben a zűrzavaros helyzetben teljesen megfeledkeztünk a zsíros hajú dajcstomikáról. Ő most nyugodtan éli az életét és hallgat mint sz...r a fűben. Jó lenne Őt is pellengérre állítani, mert az egész koszos ügynek szintén Ő van a hátterében.Biztos, hogy Ő is részesült az anyagi javakból, ezért védi ezt a jellemtelen vadparasztot.
human
@wagabund: És így működik a legtöbb közhivatal. Mindenki tudja, hogy egyes érinthetetlenek mit ténykednek, de féltik az állásukat.
wagabund
@fütyi: 11.20..jó kérdés, csak pusztába kiálltott szó...

a hé emberek helyett, a hé ellenzék...vagy méginkább hé baloldal volna a jobb...csakhát mint feltűnt, azok sehol nincsenek.
...mert ha lennének, akkor dajcs nem jönne haza a tüntetések miatt..
Jozefina
És miért nincs még mindig rács mögött, előzetesben, mint a szocik, akik ellen igen halovány bizonyítékok vann???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.