Lázár bejelentette: közmunkásokat fognak kiutalni helyi cégekhez. Ha valaki nem fogadja el a munkát, elbukja a közmunkát is.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Magyarul, mehetnek kapálni a fideSS oligarchák földjeire. Na végre elkészült a nagy mű. Íme a magyarbajdzsáni feudális rabszolgatartó társadalom, királlyal, kiskirályokkal, hamis prófétákkal és sok sok jobbággyal. Volt olyan idióta amelyik már azt is kitalálta hogy a közmunkásokat szalmaházakba kell költöztetni és még követői is vannak ennek az agymenésnek.

Magyarbajdzsán jobban teljesít.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hetöndöe
És még mindig van lejjebb és még mindig vannak agyhalottak,akik beszopják ennek a tetves csürhének az ócska dumáját.Hazaáruló mocskos tolvaj az egész fitymaszos bandérium a szavazóikkal együtt.
Csizmás Kond
@Dr. Felipe: Aki nem akar nem megy...aki akar az örömmel teszi.
...vagy te tudsz jobbat ?
Dr. Felipe
@Csizmás Kond: Hát én még nem láttam olyan embert aki örömmel ment árkot tisztítani de olyan embert aki kényszerből ment, azt annál többet.
Amúgy én tudok jobbat, egy millió új munkahelyet kell létrehozni, hozzá európai fizetéssel és akkor valóban örömmel mennek az emberek dolgozni de ez csak rabszolgamunka amit a fideSS kínál, aki ezt örömmel csinálja ahogy te gondolod annál baj van az emeleten.
Csizmás Kond
@Dr. Felipe: ..Szerintem te egyiket sem láttad csak itt szellőzteted a lepénylesődet.
Ha meg tudod akkor miért nem csinálod ?...vagy itt is csak a dumáig jutottál el ?
Neked még nem jutott el az agyadig, hogy az állam a kormány nem tud a régi rendszerhez hasonló munkahelyeket teremteni, sőt ami volt is magánosítani kellett, ezért született a közmunka amire pénzt tud kiutalni.
Az aki dolgozni akar az minden munkát szívesen fogad de te ezt sem tudod felfogni mert szerintem a mosogatással meg vagy elégedve...
picike
nem lesztek királynők és királyfiak, akinek nincs pénze dolgozzék
Dr. Felipe
@Csizmás Kond: Ha az állam nem tud munkahelyet teremteni akkor nem is kell reklámozni hogy "1 milla új munkahelyet teremtünk."

"Az aki dolgozni akar az minden munkát szívesen fogad "

Hát rólad simán elképzelem hogy kiganézod a csuti mangalica ólat ha g vicctor kommunista spicli elvtárs hív téged "munkába". Gondolom vidáman, tapsolva mész.

De akinek még nem mosták ki az agyát az nem ilyen munkára vágyik. Tisztességes munka és tisztességes fizetés, a normális ember erre vágyik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.