Heves indulatok között ért véget a Pécs közelébe tervezett atomtemetőről rendezett fórum csütörtökön. Mint kiderült, Bodán kívül más helyszín is szóba jöhet, bár csak a Nyugat-Mecsekben kutatnak, a Paks2 miatt szükségessé váló többletkapacitás és többletköltségek pedig még nincsenek betervezve a projektbe.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Felcsút szerintem is alkalmas hely lenne. A g@ci és Mészáros telke közé tenni az atomhulladékot. Természetesen előtte a nem fideSSes, becsületes embereket elköltöztetni a faluból.
nemjoezigy
Teljesen jogos a Pécsiek felháborodása. Felcsút mellett szóba jöhetne még csányi székhelye, a parlament, a dávid albérlete, szijjártó, rogán háza, stb:-)
HQ
orbán nem teljesen tönkre teszi, hanem már tönkre tette ezt az országot - energetikailag is:

hvg.hu/gazdasag/20150528_Azt_mondtak_nem_lesz_mar_olcsobb_a_napele
1szomjas
Hajrá, pécsiek ! Ha a bánáti bazsarózsát meg tudtátok védeni, ha a radarállomást el tudtátok kergetni, most se engedjetek ! Talán most is segít egy sólyom, vagy egy másik káder...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.