Négy személyt gyanúsítanak, valamennyien ugyanazon a dunántúli településen élnek, és igyekeztek befolyásolni a trafikpályázatok elbírálását – írta a Blikk.

Simon Richárd, a a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYÜ) helyettes szóvivője azt mondta, az ügyben két személyt vesztegetést állítva elkövetett, befolyással üzérkedés bűntettének, egy személyt vesztegetés bűntettének és egy személyt bűnpártolás vétségének gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként.

A Blikk azt írja, egyikük egy korábbi pályázó, aki szerette volna elérni, hogy az adott településen az ő pályázata nyerjen. Egy ismerőse hozta össze egy olyan emberrel, aki pénzért vállalta, hogy megveszteget valakit, aki a pályázatok elbírálásában részt vett.

Annyit lehet tudni, hogy mindannyian tagadták a bűncselekmény elkövetését és megtagadták a vallomástételt.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Qrwa kemény,éjt napallá tévő, megfeszített munkával és DNS-vizsgálatokkal találtak 4 darab szerencsétlen hülyét !
De ugye nem azt akarjk sugallni, hogy ez a négy megtévedt vezényelte le országosan a trafikmutyit ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
Qrwa kemény,éjt napallá tévő, megfeszített munkával és DNS-vizsgálatokkal találtak 4 darab szerencsétlen hülyét !
De ugye nem azt akarjk sugallni, hogy ez a négy megtévedt vezényelte le országosan a trafikmutyit ?
mindenes46
@Toby: Fogadni mernék,hogy mindegyik baloldali !
mate03
@Toby: Már az is valami hogy két év után,vizsgálódnak!Csak egy a hiba!Már megint fordítva kezdték!Hiszen a fejétől büdösödik a hal!
Toby
A bűnöző és bűnpártoló qrmánytól valóban szép teljesítmény, miért nem vártak még egy kicsit és elévült volna, persze a "magyar emberek" fejében nem évült volna el. Ezért hát nekiálltak és talaáltak 4 darab kiskaliberű idiótát, akik elviszk majd az egész Kárpát-medencei Nagy Mutyi összes balhéját !
Toby
@mindenes46: Elképzelhető, mert az kizárt, hogy egy fidesznyik, akit talán csak emberölésben tudnak/mernek felelősségre vonni, olyan galád lenne, hogy részt venne - sőt tevékenyen közreműködne - egy "nemzeti" trafikmutyiban !
Lézer - a mutyis agytröszt - még nem bújkál ?
nezelodo
Hú de belehúztak a nyomozásba! Vajon mikor érnek a végére, a piramis tetejére, és eljárás alá vonják-e az illetőt? Lehet, hogy az is tolókocsis lesz addigra, ha megéri, és vénebb mint a Biszku?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.