Ma tartotta ötéves kormányzásának értékelését Orbán Viktor, amire a Fidesz és a KDNP apraja-nagyja el is ment. Ezt kihasználva az Index videóriportot forgatott a politikusokkal, hogy megtudják, miért a bevándorlással foglalkoznak, mikor a magyar emberek szerint a kivándorlás sokkal súlyosabb probléma.

A megkérdezettek többségében tagadták, hogy egyáltalán létezne kivándorlás, ám a KDNP-s Harrach Péter ezen felül lakonikus tömörséggel válaszolt arra a kérdésre is, miért érdemes haza jönni a fiataloknak.

Mert itthon jó

- mondta.

Hogy miért jó itthon, azt viszont már nem fejtette ki.

131 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Ezt a harach vén marhát miért nem csapja agyon az áram legalább??? Majd haza jönnek közmunkásnak ? 47.000,-Ft -ból éljenek meg ??? Neked jó itthon b+ mert az rajtunk élősködsz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szandokan
@evacica: Köszönöm, jól szórakozom.
szandokan
@karma1: Vannak, akiknek meg lehet ítélni látatlanból is.
karma1
@szandokan: Ne kivand, hogy leirjam a tokeletes kepet Rolad, mert hidat fogsz azonnal, az egeszen biztos! Mintha nem reagaltal volna egy hsz-emre, mert kinos lenne a dolog... Nem baj, megvagyok nelkule is, en tudom, hogy hova soroljalak, hat hidd el, nem vagy a dobogon, de meg a "futottak meg" rovatban sem...
szandokan
@karma1: Nem is neked akarok megfelelni, nem gondolod? Te is hidat fognál azonnal, ha leírnám, mennyire érdekel a rólam alkotott képed.
karma1
@szandokan: Csak persze meg mindig nem valaszoltal a kerdesemre, de tudom, hogy fideszeknel igy kezelik a kenyes kerdeseket: vagy egyaltalan nem valaszolnak rajuk, agyonhallgatjak oket, vagy kijonnek egy akkora baromsaggal, hazugsaggal valaszkepp, hogy a fal adja a masikat...

nem baj, azert en mar tudom, hogy a tortenet IGAZ, ...:o)))
szandokan
@karma1: Majd ha elmondod, mi a fenére vagy kíváncsi, talán válaszolok. Addig meg ne beszélj rébuszokban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.