Hamis nyelvvizsga miatt több tucat embernek kellett távoznia a rendőrségtől, a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak pedig tíz pénzügyőre ül emiatt a vádlottak padján. Hasonló esetek előfordultak a Honvédségnél és a Katasztrófavédelemnél is, de a Budapesti Törvényszék sem maradt ki a szórásból. Egyedül a NAV-nál titokzatoskodnak. A kirúgottaknak nemcsak az állásuk veszett el, a jogtalanul felvett nyelvpótlékot is vissza kell fizetniük.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
Helyes. Nehogy máááááááááán!
Az állítólag sok nyelven beszélő, --ám a magyar helyesírást még hírből sem ismerő--
skiccpállal mi a helyzet...???!!!
justhpeter
Nem vagyok meggyőződve, hogy ebben a dologban nem játszik szerepet a rendészeti szervek állományának előrehaladási lehetőségeit meghatározó rendszer. Természetesen az egyéni problémákon kívül.
nezelodo
Az egykor Szombathelyen regnáló fideszes, hamis nyelvvizsgás polgit is kirúgták?
Toby
Na most akkor hol tartunk ?

Ugyanez a helyzet a terőföld terület alapú támogatásával !
Hektárok nezrein nem, vagy alig folyik termesztés, mezőgazdasági munka, mert eleve nem ez volt a szándék a terlet megszerzésével, hanem az utána járó hatalmas Nagy Pénz !

Miben különbözik ez az eljárás a nyelvvizsgás stiklitől ?
Anna Mária
Egyébként sosem értettem a nyelvpótlékot. Ez valami szockó maradvány lehet. Miért kellene valakinek azért plusz pénzt fizetni, mert idegen nyelveket beszél? Ha nyelv szükséges a melóhoz, akkor úgyis az kapja meg a munkát, aki tudja. Ha nem szükséges, akkor pedig mi értelme?
Ezek a szerencsétlen nyomi rendőrök nyilván nem tudják az illető nyelvet, aminek a vizsgáját megvették.
Szerintem ez az egész rendszer luxus, ilyen Nyugat-Európában nincs. Viszont a tízéves gyerekek egy idegen nyelven biztosan elég szépen elgagyognak már.
Equilibrium
Az eddig kapott nyelvvizsga pótlékot visszafizettetik velük, ugye??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.