Egy Duna-parti irodaház négy szintjén két egynapos sebészeti műtővel, 14 ággyal és 25 rendelővel nyílik meg a tavaly beharangozott új magyarországi magánklinika első fázisa – írja az Index.

A lap azt írja, a klinika már egészen jól áll, hiszen 60 orvossal már szerződést is kötöttek. Bazsó Péter főigazgató azt is elárulta nekik, hogy már kettő orvos is úgy döntött, hogy noha korábban külföldre ment a hazai viszonyok elől, most visszatérnek.

A kilátás pedig impozáns lesz. Egy üvegfalon keresztül, hét emelet magasságból a Dunát, a Gellért-hegyet vagy a Budai Várat nézegethetik a betegek.

A szakrendelők kialakítását idén januárban kezdték meg. A 8. emeleten két, egynapos sebészeti beavatkozásokra alkalmas műtő lesz, a 7. emeleten pedig 25 rendelő kap helyet. Ezek között lesznek olyanok, amelyeket több szakma képviselői felváltva használhatnak majd.

Egy sebész Németországból tér haza, egy ortopédsebész pedig az Egyesült Királyságból. Ezeknek az embereknek még egy magánklinika sem tudja ugyanazt a bért fizetni, mint amit külföldön kapnak, de Bazsó Péter megfogalmazása szerint ezen a szinten már egyáltalán nem csak a pénz a meghatározó – olvasható az Index cikkében.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Megnézem én azt a hülye magyar orvost, aki külföldről visszafog térni ide. A szép dunai panorámához meg dukál a fullasztó szmog, hagy tisztuljon a gyógyulni vágyó tüdeje is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Souky Sanjay
Visszajönnek azok az orvosok,akiket hazaküldtek,mert nem értek egy likas garast sem.Itthom meg elmondják majd,hogy őket a lelkiismeretük hozta haza.Aha,persze,mi meg tök hülyék vagyunk.
Souky Sanjay
@JAJMÁR: A mi időpontunkat nem felejtették el.Októberben lett volna esedékes az eredeti időpont,de áttették májusra.Azért azt közölték,ha úgy gondoljuk,nem kell ennyit várni.Ugyanaz az orvos,ugyanott 15ezerért azonnal meg tud vizsgálni.Fasza.
Vizual
Akkor visszakapjuk az eü hozzájárulásunkat? Vagy ezek kapják meg.? A mi pénzünkért csinálták. És micsoda felhajtás volt a Kútvölgyi körül. Fokozatosan foglalják el a stratégiai pontokat aztán majd kerítést húznak körbe a belváros körül és oda halandó nem fog tudni bemenni. ...jójó...már felébredtem. De remélem ez az álmom sem válik valóra.
Vizual
@mariaberta: Az élet egyetlen igazsága, ha valaki megszületik az meg is hal. Közte meg nem mindegy hogyan élünk.
nusika
Most hallom a hiradóban Gíró-Szászt, hogy nem érdemes emelni az egészségügyiek fizetését, mert úgy sem jönnek haza, mert külföldön a 10x nagyobb a fizetésük és ami a legnagyobb hazugság, hogy 5x emeltek a fizetéseken!!! Ezek, már nagyon messzire mennek a hazugságokkal!!!
JAJMÁR
@Souky Sanjay: 14:30 Igen, ez így működik. Az én időpontomat én magam felejtettem el, de ez csak egy éves ellenőrző vizsgálat, ráér :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.