Nemrégiben Ungár Klára lemelegezett két nős fideszes politikust is: Kocsis Mátét és Szájer Józsefet. Míg Szájer nem kívánta kommentelni az esetet, Kocsissal forgathatott riportot a C-pont, az exhírtévéseket tömörítő kormánybarát stáb.

Azon kívül, hogy a VIII. kerületi polgármester szájából elhangzik: " nem vagyok buzeráns", felvet egy ötletet is. Miután szerinte sokakat zavar a melegfelvonulás, ezért ő áthelyeztetné azt a világörökségi területről, az Andrássy útról a Nagybani piac parkolójába. Igaz, miután a gyülekezés törvénye alá tartozik a rendezvény, ezért a Fővárosi Közgyűlés nem fogja tudni ezt a tervet megvalósítani, hiába tárgyaltak róla.

79 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hat eleg sokaig keszult erre a nagy bejelentesre: majdnem ket hetig tartott, mig megvitatta magaval, hogy nem buzi, bar a fiukat ettol meg szeretheti...(Hazasodni meg kamubol szoktak a melegek is...:o))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
brutus
Hogy buzi vagy, vagy sem: Le szarom, NEM erdekel(het). De az hogy egy seggnyalo FideSS-berenc vagy, az mar igen zavar !!!
Aki Én
A ,,kis buzeráns" amit oly sokszor lehet hallani vele kapcsolatban, egészen mást jelent, mint amire ez az alak gondol. Azt ugyan kijelentette, hogy nem buzeráns, viszont az nem ugyan az, mint amiről Ungár beszélt. Na nem mintha érdekelne, hogy elölről vagy hátulról ...sszák ezt az embert. Sőt, ez lenne a legkisebb baj vele.
Ha jól emlékszem Szájer nem titkolja, hogy meleg.
Aki Én
@Aki Én: ...ja, és még valami. Fodor Gábornak igaza van. Kocsis ,,buzeráns" szóhasználata bizonyítja ezt legjobban.
kamazuka
Melegszívű!
Gyűjtsünk szinonímákat!
stirliitz
Ki nem sz@rja le, hogy homokhuszár-e? Amikor eljön az ideje, nem a szexuális identitása miatt fogják felelősségre vonni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.