A PM azt követeli, hogy a játékgépeket is kössék be a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz, az adóból pedig ne lehessen leírni a koncessziós díjat.

Az így keletkező mintegy 30 milliárd forintos állami pluszbevételt a szociális ágazatra és a lakhatási válság megoldására kell fordítani – írta az MTI-nek küldött szombati közleményében Erőss Gábor, a PM elnökségi tagja, józsefvárosi önkormányzati képviselője.

A politikus úgy fogalmazott:

A kormány kegyencei kaszinókat kaptak, az embereknek fityiszt mutat a Fidesz-kormány. Miközben Andy Vajna szerte az országban kaszinómonopóliumot élvez, a közteherviselésből alig veszi ki a részét (...).

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Nem baj gyerekek, ha qrmányváltás lesz, ez a vén ökör ismét eltakarodik az országból, a jenki adóhatosággal is voltak gondjai, hírtelen " haza húzta " a honvágy !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
@Anna Mária: Ne buzdítsunk környezetszennyezésre senkit !
Desischado
Engem érdekelne, mit tudhat ez a vénember, hogy ekkora adómentességet élvez! Az biztos, hogy amíg kormányváltás nem lesz, addig itt fog ülni a nyakunkon a timikével együtt, és vígan él a mi pénzünkön!
kkalman
A kutyából nem lesz szalonna, Vajnából nem lesz becsületes adófizető. Nem véletlenül nem mer hazamenni az USA-ba, hisz ott már tárt cellaajtóval várják.
Rumcájsz
A télapó is rajta van a kitiltottak listáján?
Nagyon lecsengett az ügy sajnos. :(
papa.49
@Rumcájsz: A télapót nem lehet kitiltani, mert amerikai állampolgár, de mondjuk úgy, nem szeret adót fizetni, valami ilyen miatt ott nem folytathat gazdasági tevékenységet, ezért most minket pumpol...
kukac50
Ő jól nyal Orbánnál és Vida Ildikónál ezért nem kell Neki adót fizetni.
A minimálbéresnek kell a gazdagnak nem ez Orbán Népnyúzó politikája.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.