Vona Gábor, a Jobbik elnöke félrevezeti az embereket és, ha a pártja érdekei úgy kívánják, "simán hazudnak" – mondta Németh Szilárd, a Fidesz országgyűlési képviselője szombaton, budapesti sajtótájékoztatóján.

A kormánypárti politikus úgy fogalmazott: "Vona Gábor végig félrevezeti akár a saját pártjának a tagságát, akár a magyar parlamenti képviselőket, akár az egész országot".

Közölte, Vona Gábor kedden az Országgyűlésben, szombaton a Jobbik kongresszusán arról beszélt: soha nem képviselték azt, hogy ki kell lépni az Európai Unióból.

Ezt cáfolva Németh Szilárd korábbi, a sajtóban megjelent idézeteket ismertetett, például egy 2012. január 11-i közleményt, amelyben az áll, hogy Vona Gábor hangsúlyozza, pártja szerint Magyarországnak ki kell lépnie az Európai Unióból.

Mint elmondta, a Jobbik 2012. január 14-én tartott tüntetésén Vona Gábor arról beszélt, hogy az országnak ki kell lépni az EU-ból. Emlékeztetett, akkor egy uniós zászlót is elégettek a színpadon. Példaként hozta még fel, hogy Vona Gábor 2013-ban azt mondta: "az uniós támogatás egy júdáspénz" valamint azt, hogy az EU-ból való kilépést a Jobbik nyilvánvalóan támogatná.

Németh Szilárd kijelentette: "hazugságra politikát Magyarországon nem lehet építeni". Ezt jól tudjuk Gyurcsány Ferenc óta – tette hozzá.

A politikus azt mondta: Vona Gábor megerősítette, hogy pártja és ő maga egyre inkább hasonlít a kommunistákra és a kommunista mozgalomra.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Hazugságra Magyarországon betonbiztos politikát lehet építeni, tudjuk Gyurcsány óta.
Aki hazudik, azt újra és újra megválasztják, aki abba akarja hagyni a hazugságot, azt lemondatják.
Ez van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
Gyurcsány nagy ember, mert nélküle a Fidesz nem tudna kiről, miről beszéljen.Neki még nem forog vérben a szeme, ha a fideszről beszél, nyugodt, kiegyensúlyozott, és nem beszél hülyeségeket, mint fent nevezett Németh Szilárd.
Tibor43
Mi jöhet még?
Gyurcsányt fogja Jobbikozni,Vonázni...
Senara
Végy egy turmixot ,Gyurcsányt , Jobbikot , ellenségképet add Rezsi Szilárd "demokratikusan "megválasztott birkózószövetség elnökének a kezébe és tessék mindent mindennel összekever. Sok pénzért kicsivel több kreativitást polgárok .
prielle
A rezsicsökkentő - rizsanövelő Szilárd megszólalt! Az rendben van, hogy nekimegy Vonának, de a körítés siralmas! Pl. nem kellene olyannal előjönni, hogy néhány éve kicsoda mit mondott, most mit csinál, mert Orbán aranyérmes ebben! Gyurcsány-fóbiára már van gyógyszer, kapják be, és jól lesznek!
mariaberta
A Jobbik csak követi a Fidesz példáját mit kifogásol Rezsi Szilárd???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.