Hajdú Péter maga számolt be Facebook-oldalán arról: kigyulladt a házuk.

Kigyulladt Hajdú Péter és Sarka Kata házaForrás: facebook.com/peter.hajdu.526

Most mentek el a tűzoltók, kigyulladt a zárlatos töltő és a konyhánk egy része leégett! Ha Kata nem ugrik haza, akkor leég a házunk, ha éjszaka teszem fel tölteni a hordozható telefontöltőt, akkor már lehet, hogy nem élünk. Csak az Isteni gondviselésen múlt, hogy nem történt tragédia!

- írta a showman.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@volvós: A rengeteg ,,megkeresett,, pénzből csak ilyen ,,kigyulladós, ócsó, kínai xarra,, futotta???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
okina48
@keresztapa: Minden esetre van választási lehetőség.Legalábbis addig,amíg az ember maga döntheti el,hogy mit néz,mit olvas.Az igény mindenkinek a sajátja!
keresztapa
@okina48: Személyeknél igen, de a média tömegigényt elégítene ki ha ismerné az igényt. A különbség az, hogy a média dönti el,hogy mi az igény, és azt közvetíti a tömeg felé mindaddig még a tömeg azt nem hiszi, hogy ez az ő igénye!
okina48
@keresztapa: Szerintem nincs olyan,hogy tömegigény,mert eleve nincs olyan tömeg,amelyik egyenigénnyel rendelkezne.Azért van elég csatorna,hogy mindenki megtalálja a neki megfelelőt.Ha meg mégsem,akkor még mindíg ott vannak a könyvek.
keresztapa
@okina48: A tömegigényt a médiumok diktálják mindaddig amíg azzá nem válik, nézzed a hirdetéseket ha akarod ha nem ,,reklámok minden 17 percben," egyszerre minden adónál ha van értelme ha nincs, tömegekre a reklámokkal is hat, gyerekek a reklámszövegeket jobban ismerik és közlik mint a könyvek címeit.
okina48
@keresztapa: Nos,ezt kiveséztük!Az én gyerekeimet nem mérgezte a média,az unokáimnak meg már idejük sincs TV-t nézni!További szép estét!
keresztapa
@okina48: Szerencsés vagy! Ennek lehet igazán örülni. Nyugodalmas jó éjszakát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.