Szávay egy nyolcadikos osztállyal lőtt bakot, Vonát pedig azért támadják, mert ellátogatott egy óvodába. Szigetvári Viktor, Együtt-elnök "politikai pedofíliát" emlegetett, és az Emmihez fordult, ahonnan az ombudsmanhoz irányították.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Mindehol bepróbálkoznak nyilasék - észnél lenni, hatalom közelébe se engedni, mert utána már csak sírni és görcsölni lehet !
Anna Mária
@Toby: Na de azt sem nyilvánosan, és meg ne hallja a házmester.
Toby
@Anna Mária: Észnél kell lenni, mert ha nyyilasék beülnek a hatalomba, akkor érkezik el a XXI.szd.-i középkor ! A cukiságok mögöttes tartlam már kiderült !
Anna Mária
@Toby: Persze, tudom, már most teljesen világos, hogy a 30-as éveket éljük újra.
Bartók ma újra az emigráción gondolkodna.
Toby
@Anna Mária: Nem csak Bartók, hanem az összes értelmes gondolkodású, innovatív tarsolyú magyar !
Mert ugyan mitől van az, hogy a hatalmas magyar koponyák, szinte kivétel nélkül mind csak az emigrációban érvényesült ? ( Teller, Szilárd Leó, hogy csak a fizikusokra gondoljunkm de stólhatunk Rubikékról is ! )
Anna Mária
@Toby: És szólhatunk a nem olyan hatalmas koponyákról is, a melósokról, a cigányasszonyról, aki rendesen bejelentve, megbecsülve, megfizetve dolgozhat nyugaton, és akinek a gyerekeit az iskolában senki nem cigányozza le, az ápolókról, a pincérekről és mindenkiről, aki nem akarja a gyerekét olyan iskolába járatni, ahol a fidesz írja az erkölcstant, meg olyan óvodába, ahol a jobbikosok ki-be mászkálhatnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.