Az ügyészség megállapította: a rendőrség jogosan zárta le bűncselekmény hiányában Váradi András halálának vizsgálatát. Az elhunyt férfi családját képviselő Magyar György szerint viszont számos körülmény tisztázatlan még, ezért pótmagánvád keretében a bíróságon kell lefolytatni a bizonyítási eljárást – derült ki a Népszava cikkéből.

Magyar konkrétan azt kifogásolta: ellentmondás van a kirendelt szakértők véleménye között. A műszaki szakember szerint a baleset úgy következett be, hogy Váradi a felezővonalat 80 centiméterrel átlépve, a másik sávban gyalogolt, amikor a vele szemből érkező Mercedes a bal elejével elütötte őt, mert nem tudta elkerülni a férfit. Ha így történt volna – az áldozat vagy szemből, vagy a bal oldalán szenvedett volna sérüléseket. Az orvosszakértők viszont egyértelműen rögzítették: a polgármester-jelölt halálát a teste jobb oldalát ért erőbehatások okozták – írta az újság.

Bár Váradit a hírek szerint akkor ütötték el, mikor leesett létrájával ment vissza kocsijához, a létra mégsem sérült és a gázoló kocsin sem hagyott nyomott. Sőt, a rendőrség hónapokig nem is vizsgálta, majd mikor eltűnt, de később megkerült, akkor már megint nem foglalkoztak vele.

Magyar úgy véli, azért is fontos a szakértői vélemények közti ellentmondás feloldása, hogy az eset után felröppent pletykákat, elméleteket is minden kétséget kizáróan cáfolják.

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Megy az ,,altatás,, egyébként meg hogyan van az ha halálos gázolás történik az nem bűncselekmény, mióta???Vagy csak abban az esetben ha stróman ellenében indulna a önkoris választásokon???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
@Csizmás Kond: valahogy így képzelem én is.
wagabund
@Csizmás Kond: a szakértői véleményeket bulvárszinten láthattuk mi is a Rezesova perben..

jobbnál jobbak vannak...ez akkor válik baromi izgalmassá, ha mi kerülünk szarba, és kellene egy jó szakértő..
addig csak itt rágjuk a gittet...(szerencsére)
Toby
@Csizmás Kond: Az ügyvédnek az (is) a dolga, hogy lyukakat keressen és találjon a bizonyítási eljárásban, ehhez nem kell szakértő, csak józan, logikus gondolkodás, szakismerettel párosulva !
Amúgy a nyomozó hatóság kérhette volna a szakértőt, hogy adjon kiegészítő véleményt, miért ellentmondásos a sérülések keletkezési helye az elszenvedett baleseti oldallal, de még ennyit sem tettek meg !
Szar, trehány, amatőr "munka" ezért van igaza Magyarnak !
Csizmás Kond
@Toby: az még a jövő kérdése, hogy kinek lesz igaza...mármint kinek a javára döntenek, mert ugye az még nem biztos hogy igaz lesz.
wagabund
gondolom van a fiókban vagy tíz előre megírt ítélet mindenféle lehetőségre megírva.
valamelyik csak jó lesz...
Toby
@Csizmás Kond: Miért gondolod, hogy a jogi képviselő olyan marhaságra hivatkozik, amely valóságtartalma azonnal ellenőrizhető ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.