Brüsszelbe látogat kedden Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter, tárgyalásain az Altus Zrt. európai bizottsági megbízása is téma lesz.

A Miniszterelnökség Sajtóirodája hétfőn az MTI kérdésére megerősítette, hogy Lázár János kedden Brüsszelben találkozik Walter Deffaával, az Európai Bizottság regionális politikáért felelős főigazgatójával, a találkozón téma lesz egyebek mellett az Altus-ügy.

Az Altus Zrt., Gyurcsány Ferenc DK-elnök cége 5 millió eurós, mintegy 1,5 milliárd forint értékű keretszerződést kapott az Európai Bizottságtól arra, hogy ellenőrizze az európai uniós források magyarországi felhasználását, és javaslatokat fogalmazzon meg a 2020 utáni időszak fejlesztéspolitikai rendszerének működtetésére – írta a Miniszterelnökség Sajtóirodája.

Közölték: Lázár János arra a kérdésre is várja az Európai Bizottság válaszát, hogy "Brüsszel milyen alapon avatkozik be a hazai pártfinanszírozás kérdésébe, hiszen az Altus megbízása egy áttéten keresztül megteremti a DK finanszírozásának alapját".

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nem hiszem el, hogy mindenki ilyen retardalt Magyarorszagon! Hat nem erti meg vegre, hogy NEM Gyurcsany Ferenc politikus kapta ezt a megbizast, hanem Dobrev Klara cege, ami penzugyi tanacsadassal foglalkozik, es szakertoi tanulmanyokat keszit? Muszaj ennek a hulye bajgunarnak beleszaladni egy oriasi maflasba? (Ugy latszik: muszaj! Sosem tanul, igy legalabb megint sikerul kozrohej targyava tenni az orszagot.)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
@wagabund: folyt köv: Lázár nagyon okos ember, ő is tudja hogy hülyeséget beszél ezzel az Altus üggyel kapcsolatban... mégis kiment a pofonért...

ennyire kell pedálozni a főnöknél, vagy ez az egyetlen lehetőség a szavazatszerzésre?
bencemacska
@wagabund: ma, 17:14

Felhívom szíves figyelmedet egy kis stilisztikai hiba van a megfogalmazásodban: "arcra esett"???
nemkati
@bencemacska: Arcra. @wagabund: úriemberül fogalmaz, nem úgy, mint ahogy Juncker pofozkodik. :)
nemkati
@Hellcat: Ezek azt hiszik, hogy a keményen dolgozó kisemberek, akiknek ezeket a baromságokat be akarják adni, mind értelmi fogyatékosok. Várják a választ. Amerikától is hány éve várják a választ a kitiltásokra? De az csak nem jön. Hát emiatt nem is tesznek semmit a korruptakkal. Most az Altusra megkapták a választ, most ezzel mit kezdenek? Csakazért is megvonják az állami pénzeket a DK-tól? Hát ha így lesz, remélem azon felkapja a vizet, akinek van egy picurka kis igazságérzete.
bencemacska
Aki a magyar parlamenti beszédbe bevezette a "pofátlan" kifejezést, annak nálam nincs arca!
wagabund
jóvvanna... itt a nyóckerben nem kifogásolják, ha valaki arcra esiket mond...szoktunk ám finomkodni is..egyik művelt szerint valami szofisztikáról lehet szó.. na, ezt a nyelvet nem ismerem..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.