Kemény diktatúrának tartja a Kádár-rendszert, amelyben azért vett részt, hogy belülről szétszedje. Pozsgay Imre az Indexnek beszélt a művek betiltásáról, az 1989-es lórúgásról, és hogy nem tartja köpönyegforgatásnak, hogy fideszes lett.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Hahahahahaha!!! :D Nagyapán nem fogadta el a pártkönyvet, szivatták is miatta nagyon. Na ő volt az aki nem szerette a rendszert és nem is adta be a derekát...Na de te? :D Te patkány :D Azért voltál benne nyakig, hogy belülről bomlaszd mi? :D Hooooogyne.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
@Dr. Felipe: Bélabå most bánja igazán, hogy nem lépett be a fideszbe...
papa.49
Pozsgay te egy xarházi vagy most köpted szemen saját magad... Ha te nem voltál kommunista akkor biztos én voltam az akit időnként begyűjtöttek a zsaruk, 1-2 napra, akinek nem lehetett még szoci országba se menni, érdekes módon soha nem találkoztam veled, a jardon, te xarzsák...Tudjátok utálom a Biszkut, a Berecz-t, de gerincesebbnek tartom ettől a xarházitól, azok legalább nem árulták el az elveiket...
RonaGyuri
a derék index.hu ezt elővette: igencsak tanulságos!!! =))
a Tompika válasza sem piskóta!!!
Eladott Ország
Pontosan így van, ha annak idején az én játékbabámnak lett volna kettő púpja, akkor puputeve lett volna, és nem csillogó műszemű hajas baba. Csak így utólag említeném meg. Most jön a java:Kövér László: "innen visszanézve Pozsgay Imre nem lett volna rosszabb, mint Göncz Árpád, sőt, bizonyos szempontból, mondjuk a nemzeti érdekek védelme szempontjából egészen biztosan jobb lett volna, ha ő lett volna a köztársasági elnök, és nem Göncz Árpád. Göncz egy népszerű ember volt, de a nézetei és a hovatartozása tekintetében nagyon távol állt a Fidesztől, “különösen a mostani álláspontunkat figyelembe véve." Ezen cseppet sem csodálkozom. Nahát, nem nagyon tisztességes ez a Kövér, hiszen egyik említett politikus sem él már: akkor kellett volna odaállni nagy bátran Göncz Árpád elé, belenézni a szemébe, és bele is mondani: Árpi bátyám, jobb lett volna nálad a mi komcsink. Kövér már akkor is az utolsó helyek egyikén állt az IQ-sorban, és azóta sem bírt előrébb lépni. Mert az úgy van, hogy nagy rendszerváltóként illene, illett volna felismernie legalább a színeket: a vörös nem ugyanolyan, mint a kék. Ha szabad halkan megjegyeznem szín- és jellemtévesztő úrnak: a fel vörösök meg a Vörös Csepel egészen más, mint a Szabadság, szerelem! / E kettő kell nekem… Nem egy nóta. Honnan tudná a mi Lászlónk, az utóbbit nem ismeri, a szabadságtól pedig veri a víz rendesen. Nem csodálkozom, Kövér is egyirányúsítva van, mint az egész NER. A demokrácia ellenében. Ezért fordulhatott elő, hogy állampártiként örömmel ölelték keblükre a másik állampárt Pozsgay Imréjét.
cdn.shortpixel.ai/client/to_webp,q_lossy,ret_img,w_682,h_226/https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2019/12/g%C3%B6nczj%C3%B3.jpg
Clavigo
@RonaGyuri: @Eladott Ország: Mi lesz itt,,ha Orbán megbukik ? :):) A csicskásai el kezdenek tolongani Gyurcsány körül ??? :):) """ csak a rendszert bomlasztottam,,Ferikém "...:):):):)
RonaGyuri
@Clavigo: igen az releváns a nyelvükkel bomlasztanak! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.