Kitessékelték a vásárlókat a Bacio di Stile luxusáruházból és kitették a zárva-táblát szerdán, miután az adóhatóság és a rendőrség közös akciót hajtott végre az üzletben - írja a Blikk, a lap egyik olvasójával az egyik kint bagózó alkalmazott osztotta meg a zárvatartás indokát. A Blikknek a NAV megerősítette a razzia tényét, de a nyomozás érdekeire hivatkozva többet nem árultak el. Gattyán viszont nem reagált a lap megkeresésére. A cikkben felidézik, hogy Gattyán György cégbirodalmával kapcsolatban jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás miatt nyomoz a NAV, és a milliárdos tételek miatt a bíróság már több ingatlant zár alá helyezett korábban. A tengerentúlon élő üzletember legtöbb érdekeltsége offshore hátterű cégekben üzemel, és több cégét Luxemburgba költöztette át, amikor az eljárások még el sem indultak - áll a hírben.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Anna Mária
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

petike
Nem adott a vagyonából (értsd: nem nyalja orbángeciviktor seggét), hát megpróbálják az ÁVH-val tönkretenni.
Mint ahogy a kaposvári húsüzemnél: valami mondvacsinált csalásra hivatkozva zárolták a cég 900 milliós számláját. Amikor a cég emiatt fizetésképtelen lett és tönkrement (400 munkahely), akkor kitalálták, hogy ja, mégsem csalt a húsüzem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.