érdemes a helyhatározóra is figyelni. Világos, hogy csak Magyarországon nem vehetik el a magyaroktól a munkát. Tekintettel a gazdasági exodus kormányának munkavállaló-elüldöző politikájára a magyaroktól lassan külföldön jobb eséllyel veheti el a munkát bárki, mint az ország határain belül. Tehát a plakát még ebben az olvasatban is az igazság kicsiny gyémántját rejti.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@Anna Mária: AZ igazság a kettő közt van. A nyelveket nem tudó, kihülyített embereket senki és semmi nem védi. Amíg a rendőrség el nem csípi a rabszolgakereskedőt.
Aki felületes ismeretekkel leszállva Londoban a gépről azt hiszi, hogy ott kolbászból van a kerítés, az pofára esik. (de lehet esélye megkapaszkodni)
Aki számolva a helyzetel, és arra felkészülve érkezik, sikerül 2-3 hónap kibekkelése után bejelentett munkahelyet szerezni, az viszont nem fog hazajönni többet. (őt tényleg védi a teljes rendszer odakint)
verum
@GeoCravker: az a baj, hogy akinek van munkája és keményen dolgozik itthon, az nem jut ötről a hatra. Nem azért megy ki a zöm, mert azt hiszi, kint kolbászból van a kerítés, hanem mert a munkájából akar megélni.
GeoCravker
@verum: Nem is ezt vitattam. Csak a munkából megélésnek is vannak fokozatai. Anno a Cam folyó hídja mellé létesült egy város és ott elég sok magyarral volt lehetőségem beszélgetni múlt szemtemberben-októberben. Egyetlen olyan fiatallal-középkorúval nem találkoztam, aki záros határidőn belül hazajönne. Kórházi parkgondozótól segédorvosig bezárólag.
GeoCravker
@verum: Ja, és persze olvasom a híreket, hogy így kihasználják a tanulatlan rabszolgákat meg úgy. Igen, mindekettő létezik.
S persze az átmanati skála széles.
verum
@GeoCravker: - sajnos, ezt maradék nélkül elhiszem. :-(
verum
@GeoCravker: - az előző írásom 09:55-re vonatkozik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.