Mekkora bunkó a magyar most? Ezt a belemenős kérdést teszi fel a kormány, de tudjuk, hogy nincsenek tabutémák, tehát muszáj kibeszélni ezt is. Szokásához híven csak kamuból érdeklődik: eldöntötte már, hogy a magyar szerinte egyrészt teljesen hülye, másrészt meg szeret gyűlölni. Azok az arcok, akik ezt kitalálták, alighanem magukból indulnak ki, ami abból is látszik, hogy rendületlenül előadják, miszerint ez most éppen „a választók megkérdezése”.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Anna Mária
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Anna Mária
"Európa Orbán nélkül is észrevette a menekültkrízist. Ő az erőfeszítéshez annyit tesz hozzá, hogy uszít, és leterroristázza az összes menekültet. Nem sajnálkozva tárja szét a kezét, hanem ütésre emeli. Nem bízik abban, hogy ennél bonyolultabb intézkedést el tudna magyarázni megmaradt híveinek, ezért olyannal nem is próbálkozik. Csak reméli, hogy a négerezés hátha népszerű lesz Magyarországon, és végre valaminek megint ő lehet a vezéralakja."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.