A problémák megoldásának legjobb módja: nevezzük át valami másnak, úgy majd jó lesz. A miniszterek elnöke szereti Szolnokot. Ezt meg is értem, mert miért is ne szeretné? Főleg, hogy az országos hakni egyik állomása ez a város volt, de egyéb ok is van a szeretetre. Mégpedig az, hogy Lévai Anikó onnan származik, az édesapja mezőgazdasággal foglalkozott a környéken. Tehát van ok a szeretetre. Ok ugyan nincs a hazugságra, de apropó mindig akad. Most is, mert nem érdemes kihagyni egyetlen hazugságot sem, amit el lehet sütni. A szolnoki vendégszereplés repertoárjából kimaradt ugyan a halálbüntetés-nagyária, de egy kis simicskázás és uniózás belefért. A megszokás nagy úr!

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Anna Mária
"Az összeverődött érdeklődők megtudhatták Orbán Viktortól, hogy sajnálatos módon a gaz unió mégsem ad pénzt az M4-es autópálya további építésére. Igaz, hogy ez például ordas nagy hazugság, mert soha a büdös életben nem is adott rá pénzt az unió, de még csak nem is igérte, hogy ad, ellenben egyértelműen azt mondta: nem ad."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.