A helyi szervezeten belül ellentétek miatt feloszlatták és újjáalakítják a Fidesz abonyi csoportját – közölte a Pest megyei 12. választókerület elnöke, egyben a térség fideszes országgyűlési képviselője csütörtökön az MTI-vel.

Földi László tájékoztatása szerint a nagyobbik kormánypárt Kövér László házelnök által vezetett országos választmánya szerint az abonyi csoport vezetője és tagjai között olyan feloldhatatlan ellentétek feszültek, amelyek szerepet játszottak a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjének választási kudarcában. Ketten – köztük a szervezet elnöke – megtagadták a frakciószabályzat aláírását, ezért megszűnt a tagságuk – tette hozzá.

Az országos választmány a párt abonyi csoportjának megújításával Földi Lászlót bízta meg, aki kiemelte: "tiszta lapot nyitunk a helyi Fidesz történetében, és az alapokról építjük újjá a szervezetet, amely olyan lesz, mint az egész párt és annak kormánya: megbonthatatlanul egységes, végsőkig összetartó, látványosan hatékony és vitathatatlanul eredményes".

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Anna Mária
"megbonthatatlanul egységes, végsőkig összetartó, látványosan hatékony és vitathatatlanul eredményes"
Ja. Az.
justhpeter
Megy a pártállam építés. Aki nem a Központi bizottság nótáját fújja, mehet a lecsóba. Visszatér a "Kádár rendszer". Nincs ebben semmi. Orbán abban szocializálódott, azt ismeri, neki az megfelel. Már csak egyetlen különbség van a Kádár-és Orbán rendszer között. Kádárt egyetlen párttársa nem nevezte g...-nek.
Anna Mária
@justhpeter: Van más is.
Kádár azt hirdette, hogy aki nincs ellenünk, az velünk van. Elég lényeges különbség a mostani rezsim kommunikációjához képest.
eugen4402
Hasonló cipőben járnak a szombathelyi fideszesek is, állítólag Hende javaslatára ápr. végén feloszlatták a csapatot, a döntést Kövér szentesítette.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.