Miután kiderült, hogy valóság az, amit a nyomdában dolgozó egyik munkás állított és valóban készülnek a bevándorlókat vegzáló plakátok, csak idő kérdése volt, mikor jelennek meg a közterületeken.

Sodaandscotch a Tumblren meg is osztott egy példányt,  a Dagály Strandfürdő közelében. Az Együtt korábban azt mondta, ha valóban lesznek hasonló plakátok, mozgalmat indít azok leszaggatására.

Ki is került az első bevándorlás-ellenes plakát

A 444 közben szombat reggel már olyan fotót kapott, amin az látszik, hogy a kihelyezett táblát le is festették. Ahogy írják, mindkettőt, csak az egyik nem volt kivilágítva.

Ki is került az első bevándorlás-ellenes plakát

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
izo
@verum: Látom hallom pl a párizsi, londoni híreket sőt az amerikait is mennyire alkalmazkodnak! Erre nekünk nincs szükségünk.Ha be akarod fogadni fogadd be a saját házadba!
pbalage
@izo: nekem fingom sincs, miről dumálsz, bocs.
mate03
@eszegfu: A Pénzért vásárolt állampolgárságról miért nem beszélünk!?Az Ukrán,Albán?Orosz maffiának van pénze!Ki nézi meg,vagy állapítja meg,hogy milyen céllal jön Magyarországra!?Erről a (fidesz) mélyen hallgat!
Fradigege
Marha ügyes. Magyarul írják ki. Logikus. Duma: a magyar embereknek akarnak üzenni. Nyílván, teljesen hülyének néznek minket.
eszegfu
@mate03: 9:28 Ahogy mondod! Ha van pénze, akkor nem vizsgálják, hogy gazdasági menekült vagy sem?! Pedig szerintem az ilyenek biztos, hogy M.o-n akarnak "üzletelni".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.