Az Echo Tévé Arckép című vasárnapi műsorában fia, Justin öngyilkosságáról beszélt Andy Vajna.

"Nem is akarok túl lenni a tragédián. A fiam velem van mindennap. Minden órában, minden percben jelen van az életemben, és amikor visszagondolok, nagyon pozitív élményeim vannak azokról az időkről, amit együtt töltöttünk"

- emlékezett vissza Vajna, akinek gyermeke, a gyógyíthatatlan beteg Justin 2007-ben dobta el magától az életét.

"Sajnos a skizofrénia olyan betegség, amelynek a legnépszerűbb folyamata, hogy öngyilkosságba torkoll. Ez egy nagyon szomorú dolog, általában fiúkon, 19–25 év között jön ki. Fura, mert az életedet leéled, mint egy tinédzser, mindenben nagyon jól teljesítesz, és akkor egy nap felébredsz, és nem tudsz tisztán gondolkozni. Zajokat hallasz, nem tudod, hogy mi történik veled" – mondta és hozzátette, mindent megtett azért, hogy megmentse fiát, és számos szakembert is megkerestek.

Számos kiváló szakembert felkerestek, kipróbáltak mindent, amit csak lehetett, de gyógyíthatatlan betegség lévén sajnos senki nem tudott igazán segíteni.

"Nagyon közel álltam a fiamhoz, úgyhogy ő látta, hogy a mamája és a papája szenved, azért mert neki ilyen betegsége van, és elképzelhető, hogy ez volt az ő legerősebb motivációja az öngyilkosság felé. Lehet, hogy ő nem akarta, hogy mi szenvedjünk amiatt, mert ő nem tudja magát eltartani, nem képes magával foglalkozni, holott két héttel azelőtt még képes volt rá. És ez annyira megdöbbentette, hogy lehet, hogy ő minket akart megmenteni ennek a jövőjétől. Az édesanyjával együtt mindketten ezt gondoljuk. Ez nem kiút a tragédiából, hiszen Justin mindennap velem van, de egy elfogadható ok a fejemben, ami kicsit megnyugtat"

- idézi Vajnát a Blikk.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
@Senara: - a fiút sajnálom, az apja ellenszenvén azonban ez semmit nem változtat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
Miért kellett ezt a tragédiát a Vajnának a nyilvánosság elé tárni ? és pont most, amikor átvilágítják, amikor nem szeretik ebben az országban. De talán nem csak itt nem. Talán, hogy lássák az emberek, hogy a közvagyonból multimilliárdossá gazdagodó élete sem felhőtlen? Jaj már :(
Nem sikerült megszeretnem ettől sem.
Vizual
Lehet, hogy gusztustalan, de ettől én meg gusztustalannak tartom, hogy nem fizet még adót sem. És ezen a gyereke halála sem változtat. Nem sajnálom. Azt a pár száz ezer gyereket sajnálom aki többek között miatta is éhezik. Ennek a matyó hímzésnek a pofátlanságot nem díjazom és nem vált ki belőlem sajnálatot. Igy járt. Mert ugye a jobbik is gyerekekkel próbálja elfedni mivoltát.
brutus
Ki nem szarja le ???! Az en fiammal is foglalkoznanak az Echo-TV ben...nem hiszem.
Jozefina
Jobb lett volna, ha a fia marad életben !!!???
Levendula
"Andy Vajna csak az egyik kaszinójával 3 milliárdot kaszált"
stirliitz
A fiával történtek sajnos nem zavarják a közpénz gyűjtögetésében.
Ha így akar szánalmat kelteni önmaga iránt vagy elterelni a figyelmet, rosszul teszi, így nem jön össze.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.