Tegnap délután a Magyar utcára várta szimpatizánsait az LMP. A párt társelnöke, Schiffer András köztéri fogadóórát tartott a Magyar utcán. A politikus ország- illetve megyejáró körútja során értintette városunkat. A rendezvényen a rendőrség is megjelent.

Forrás: infomovar.hu
Feltöltő: IstvanB
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Nagyon bunkón viselkedett Schiffer. Legalább olyan diszkriminatív, mint Orbán, vagy Vona.
Vagy akár melyik kormánypárti képviselő, akit mélységesen felháborít és sért néhány egyszerű kérdés.
Ha nem lenne Schiffernek ekkora sörhasa, talán elszállna magától.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Schiffer csak azt igazolta, hogy ilyen "kitelepülések" teljesen feleslegesek. Értelme az lenne, hogy bárki odamenve kérdezhet, amire a "politkus" válaszol, érvel, elmondja a saját vagy pártja nézetét a kérdésről, ellen oldali kérdésnél meggyőz. Ez minden volt csak nem párbeszéd.
papa.49
@csetere: @nyanya001: A Schffer csak egy paprikajancsi aki titokban a hazugovics kottájából játszik, játsza az ellenzéki szerepet, de közben gondosan ügyel arra, hogy keresztbe ne tegyen a fütyisznek, a hazugovicsnak!!!Ha ehhez még hozzátesszük hogy előszeretettel mutatkozik a rosszabbikos rendezvényeken, ott örömködik velük, a pali tényleg hányinger!!!
Anna Mária
@papa.49: Mikor, hol mutatkozott Schiffer jobbikos rendezvényen?
papa.49
@Anna Mária: Tudod az a bajom hogy túl jól emlékezem a dolgokra, és sokaknak baxa a csőrét ha el is mondom, ez a lmp.-s fityfaty még védte is a hazugovicsot valami peres eljárásban, mellesleg meg ő indította el a sukorói lavinát, ami azóta súlyos pénzekbe került az országnak, persze közben bemószerolta a Gyurcsányt, ami aztán nem lett bizonyított...
Az én számomra teljesen hiteltelen a pali!!!
dr. prédikátor
Te geci siffer! nagyon bunkó voltál és vagy!!!Hogy tudsz te gerinc nélkül állni és menni???gazember vagy és az is voltál mindíg!!!Csak a feljelentgetéshez értesz!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.