A közmédia hírportáljánál folytatja pályafutását Torkos Matild. A jobboldal egyik sajtóikonjának számító szerkesztőt tavaly váratlanul rúgták ki több ismert, a jobboldalon alapembernek számító kollégájával együtt a Magyar Nemzettől.

Az akkor kirobbant Orbán–Simicska-konfliktus első áldozata volt ő, azok közé tartozott, akik a konfliktus alatt is Orbán feltétlen hívei maradtak és nyíltan kritizálták Simicskát. "Erkölcsileg vállalhatatlannak" nevezte a Simicska oldalán való részvételt, és kirúgása után elindította hírblogját, a publice.hu-t, melyen végül mindössze két írást tett közzé.

A hirado.hu-hoz igazolt a jobboldali sajtóikon

Korábban voltak arról hírek, hogy Torkos szerepet kap az épülő új jobboldali médiabirodalom vezetésében.

Addig is, az SZDSZ-képviselőből lett, a baloldalt folyamatosan keményen bíráló újságírónő vélhetően harcias hangvételű írásokkal jelentkezik majd a közmédia hírportálján.

Korábbi közlése szerint:

elég könnyen kapható vagyok a harcra, ha a küzdelem a baloldalinak vagy liberálisnak mondott pártállami gyökerű politikai erők, a korrupció, a mélynyomor, a társadalmi igazságtalanság, az asszonyverő politikusok, vagy éppen a bármilyen kis hatalomra szert tett politikusokra oly gyakran jellemző pökhendiség, pofátlan gőg, illetve a gyanúsan extrém meggazdagodások ellen irányul.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Hogy lehet kormánypárti, ha közben harcolni akar a korrupció, az asszonyverés, a társadalmi igazságtalanság, a pofátlan pökhendiség és a gőg ellen?
Vagy ezeket csak a "másik oldalon" látja meg?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@papa.49: Maguk választják a megkülönböztető jelet, senki nem kényszeríti rájuk. Aztán majd ha fordul a kocka, ők is azt vallják, mint az "antikommunista" Pozsgay, hogy belülről bomlasztott.
papa.49
@nezelodo: Tudod ha ez a siserahad megbukik, akkor majd az ilyenekre leszek kíváncsi mint a Pozsgay, akkor mit fog hazudni!!!
bencemacska
@papa.49: ma, 10:54

Hirtelen azt akartam válaszolni: "azt, ami eszébe jut!"
Aztán nekem jutott eszembe, hogy olyan neki már régen nincs!
Ezért aztán számomra is talány, mi lesz a következő hazugság. Szerint megbuggyant attól, hogy nem lett köztársasági elnök, pedig arra gyúrt!
papa.49
@bencemacska: Akkor már két ilyen önjelölt van a Pozsgay, meg a Szili, mondjuk buggyant mind a kettő...
bencemacska
@papa.49: ma, 13:14

Jaj, az rosszabb még Pozsgaynál is, mivel az ő ocsmányságai még a korával sem magyarázhatók! Első pillanattól utáltam, amikor megszólalt a kenetteljes hangon kirázott a hideg!
papa.49
@bencemacska: Egyezik a véleményünk...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.