Orbán Viktor tanácsadója az egyik belvárosi luxusingatlanba költözött a Cink információi szerint. Korábban arról lehetett hallani, hogy Habony Árpád a Szerb utca 9. szám alatt lakott.

Az épület a belvárosi turistanegyed közepén található, a főváros kevés New York-i stílusú, szépen felújított patinás luxusházainak egyike. A ház tulajdonosának kezében lévő lakásokat jelenleg havi 1500 és 5000 euró közötti áron lehet kibérelni. Az épületben van 100 fős mélygarázs, portaszolgálat, saját fitneszközpont és személyzet is. A házban 87 lakás található, a 40 négyzetméteres garzontól a 210 négyzetméteres penthouse-ig – írta a Cink.

Az üzemeltető kft. árulja és bérbe is adja a lakásokat és a már megvásárolt lakásokat a tulajdonosok általában ki is adják. A lap úgy tudja, Habony Árpád is ilyen módon lakik az épületben. 

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Megérdemli, annyira hasznos tanácsokat ad a miniszterelnöknek a csak a népességnyilvántartóból ismerhető ember. Úgy szavanként 1 millát kaphat, de nem a miniszterelnökségtől. Talán az államkincstárostól közvetlenül?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
spu00
Szenzációs mikor valakiről semmit sem tudnak, s elgondolt butaságokat tálalnak, mint egyedüli tudorai lennének a leírtaknak, s hülyítik a társadalmat. Ez után már mindenki ténynek veszi a nem létező dolgokat.
evacica
Ez a sok senkiházi, már azt se tudja, hogy hogyan rázza a rongyot persze a mi pénzünkön! Kíváncsi lennék, hogy ez a senkiházii is honnan jött, mert, hogy nem valami elit környezetből az biztos, mert akkor tudna viselkedni is!
csa-csa
@justhpeter: az még érdekesebb, hogy lassan mi hol fogunk lakni?!
human
Vajon megtudjuk valaha, hogy egy veszteséges vállalkozóból hogy lett milliárdos sajtómágnás pár év alatt?
vitriol
@spu00: ha orbán rendesen válaszolt volna a neki feltett kérdésre, akkor nem kéne az embereknek találgatni, mire adják oda ennek a léhűtőnek a közpénzük egy részét.
spu00
@vitriol: De, gondolom nem tudja,hogy adtak e egyáltalán, s mennyit? Tudja, ha lenne konkrétum, már rég világgá kürtölték volna. Ami rossz elhangzik általában, abban semmi konkrétum nincs, de az emberek vevők ilyenekre, s látható, hogy milyen publicitást kapnak. Nem győzzük a fejünket kapkodni. Tudja, erre mondják, hogy nem tudnak igazat hazudni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.