Magyarország nyitott és barátságos ország, ahol nincsenek akadályok a befektetések előtt – mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden Budapesten, az Arab Bankok Szövetségének éves közgyűlésén.

A külföldi befektetők munkahelyeket teremtenek Magyarországon, ezért a barátaink – mondta a kormányfő. Hozzátette, Magyarországon kiemelkedően jó a közbiztonság, emellett megvan "a tisztelet kultúrája", miközben a világnak ezen a felén kezd eltűnni a tisztelet.

Orbán: Magyarország nyitott, barátságos ország

Magyarországon azonban mindenkit tisztelettel fogadnak, az iszlám világból érkezett emberekre sem úgy tekintenek, mint akik fenyegetést jelentenek, hanem egy fejlett civilizáció képviselőiként, "és nem szégyellünk időnként tanulni is tőlük" – fogalmazott a miniszterelnök. Felhívta a figyelmet arra, hogy csak azok az országok lehetnek sikeresek amelyek nyitottak, együttműködőek, barátságokat, kapcsolatokat építenek ki távoli országokkal is. Az arab világgal való politikai és gazdasági együttműködés a mi sikerünk egyik záloga is – mondta.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Ez az Orbánra jellemző kettős beszéd. A plakátok kihelyezése után ezek a mondatok normális ember számára értelmezhetetlenek. De hát nem mindenki normális, Orbán ezekhez szól.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
Tényleg "csodálatos", ahogy O.V. segget csinál a szájából...már bocs., de ezt nem tudom másképpen leirni! "Megvan a tisztelet kulturája"...ja meg, ha nincs, óriási plakáton követeljük ezt az EU-tól is. Meg nem ártana "ujra olvasni a Koránt"... ugyanakkor "jogos" a félelme M.o-nak az iszlám terrorizmus miatt, ezért is akadályozzuk meg a déli határunk átlépését a bevándorlóknak... Egyszerüen érthetetlen, amit össze-vissza beszél?! Tényleg már csak a felfordult gyomor és a hányinger marad.
mate03
@Hellcat: Ez az igazi pávatánc! Ő a két pofájú kutyapárt vezére!Úgy hazudik szemrebbenés nélkül, hogy az már elismerésre méltó!
Hellcat
@mate03: Kétarcú teflonbőrű patkánypárt inkább :)
m.macskosz
Ma reggel láttam egy óriás plakátot. Halványkék volt az egész, pirossal a közepe táján folyóírással: ORBÁN NORMÁLIS? :)
mariaberta
Most éppen ezt a pofikáját mutatja. Minden óriásplakátról ez vigyorog az emberek képébe.
kukac50
Hazudik!!!
Miért rakatta ki a plakátokat? Nem ezt igazolja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.