Még egy napja sincs, hogy meghirdette a Kétfarkú Kutya Párt és a Vastagbőr, hogy a kormány bevándorlóellenes üzenetei miatt ellenplakát-kampányba fognak, de már 11 millió forint összejött – mondta az Indexnek Kovács Gergő, a kétfarkúak vezetője.

Meglepett ez a lelkesedés. Úgy tűnik, sok mindenkit felbosszantott ez az ügy. Bár azt gondolom, nem is a menekültek kérdése van a háttérben. Talán az embereknek elegük lett a gyűlöletkeltésből, hogy a kormány mindig kiszúr egy társadalmi csoportot, és velük hergeli a többséget. Most már ott tartunk, hogy a Fideszt nem lehet megkülönböztetni a Jobbiktól

- magyarázta Kovács a lapnak.

Az adományok harmada külföldön élő magyaroktól jött be, de a nevek alapján  Magyarországon élő külföldiek is támogatták az ötletet.

A tervek szerint egyébként nemcsak a menekültekkel kapcsolatban lesznek plakátok, hanem a korrupcióról és lopásról is.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Nagyon úgy néz ki, hogy zorbán ezzel a plakátháborúval nem lábon, hanem tökön lőtte magát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@soljanka: Nincs az a pénz ami nem kellene a hazugovicsnak, még mindig éhes...
JAJMÁR
@eszegfu: 11:53 és jóhiszeműen azt képzeljük, hogy munka is van mögötte, és nem pedig felvette a "mosodát" is a tevékenységébe.
Anna Mária
@soljanka: Előre küldték a cöfiket külföldizni, aztán ha a Lázár kicsit jobban ráér, maga fogja folytatni ezt a dumát az ökotárs befeketítésének mintájára. Sajna mire házkutatások lesznek, már nem leszünk itthon, kénytelenek lesznek maguk kutatni bizonyítékok után! :)))
agnes200
Na, majd kimegy a párthoz a NAV, a rohamrendőrség, az MNB felügyelete ... mi van még? Persze mind spontán, és az éves ütemterv szerinti ellenőrzés keretében. Úgyhogy én a párt helyében előleget fizetnék a plakátokért, nem tartanám a párt számláján az összegyűlt összeget.
jaegtoer
A dolgok jelenlegi állása szerint Magyarországra a legnagyobb veszélyt a magyar álompolgárok jelentik. Akik ezt nem így gondolják, azok az állampolgárok. Na, ők még veszélyesebbek.
stirliitz
Olvasva a hozzászólásokat, újabb meglepetés ért: ezek a figurák lejöttek a fáról?
Mik vannak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.