A Fidesz álciviljei sérelmezik, hogy elsöprő siker a Kétfarkú Kutya Párt akciója, amely során ellenplakát-kampánnyal akarják bebizonyítani, hogy nem minden magyar "olyan primitív, mint a kormány". Ezért a CÖF-CÖKA igazán szórakoztató közleményben támadta meg a kezdeményezést. Íme!

 A CÖF-CÖKA szerint a modernkori népvándorlás meghatározó elemére, a gazdasági migrációra adható magyar válasz nem pártpolitikai kompetencia. A hiteles választ a megoldást illetően csakis a magyar civil állampolgárok fogalmazhatják meg.

Ezért van szükség a népi konzultáció eredményére, majd aztán a javasolt állásfoglalások melletti gyors intézkedésekre.

(...) A baloldal ezek szerint ott folytatja, ahol korábban abbahagyta. Külföldi pénzből indítanak lejárató kampányt a demokratikusan megválasztott magyar kormány ellen.

Felszólítjuk a Kutyapártot, hogy hozza nyilvánosságra, hogy melyek azok a külföldi szereplők, akik újra civilnek álcázott mozgalmak mögé bújva hergelik a magyar társadalmat. 

Ideje lenne észrevenni, hogy a lakájpénzből fenntartott ál-civil szervezetek ál-szolidáris akciói egyre jobban bosszantják a magyarság érdekeit szem előtt tartó polgárokat. A zsoldos pénzből fellépők a társadalmi támogatottság hiányában vandalizmussal irányítják magukra a figyelmet. Azzal dicsekednek, hogy dől hozzájuk a pénz. Egy biztos, rövidesen Guinness rekord dől meg, mert két farokra ennyi pénzt két marokkal az emberiség történetében még soha nem adományoztak.

Felhívnánk arra is a figyelmet, hogy Szigetvári Viktor mind a mai napig nem hozta nyilvánosságra, milyen külföldi forrásokból finanszírozta politikai alapítványát.

Itt az ideje, hogy a baloldali, civilnek álcázott mozgalmak magukra nézve is kötelezővé tegyék az átláthatóságot.

Rossz ómen az ellenzéki plakátháborút folytatóknak, hogy az MSZP volt elnöke, Mesterházy Attila éppen a mai napon vesztett jogerősen pert a CÖF-el szemben általa indított plakátperben.

Frissítés: A Kétfarkúaknak már sikerült is méltó módon reagálniuk a CÖF panaszára:

Felszólítjuk a CÖF-öt, hogy rövidebben szólítson fel minket, mert ilyen hosszú szöveget nem fogunk elolvasni!

- írták Facebook-oldalukon.

96 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Mert a cöf már nyilvánosságra hozta hogy milyen forrásból finanszírozták a Mesterházyt lejárató plakátokat?
Ezt hol lehet megtudni elvtársak?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@kata53: 16:44 Mérgemben én is hasonlókat mondok... ezzel együtt nem hiszem el, hogy nem tud gondolkodni... azért valahogy eljutott a miniszterelnökségig, nem? Persze az is más kérdés, hogy a saját érdekében, vagy az ország érdekében teszi a dolgait.
Jozefina
A CÖF egy tetű társaság lehet nem érdemes foglalkozni velük!!!
Bercifiu
@jancsipapa: Inkább koszorúzni mentem volna.
Bercifiu
@Lackó50: Biztos vidéken élsz, mert nem láttad a Zene Iskolánál felakasztott férfit, akinek a szájába dugták a farkát. A másikat meg 2 teherautó után kötötték, s elindultak ellentétes irányba, s a férfit szétszakították. Borsodi város volt.
kakaósbögre
úgy pörgünk itt a dolgon mintha számítana valamit ez a CÖF...
kukac50
A CÖF t a Fidesz pénzeli hozzák nyilvánosságra mennyi pénzt kaptak az adófizetők pénzéből a Fidesztől. A Cöf is leáldozóban van úgy mint a Fidesz.
Lázár már észre vette,hogy az ország szarba van.
A Fidesz rosszul teljesít.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.