A Pintér Sándor által egyedül jegyzett javaslat szűkítené azon feltételeket, amelyekkel be lehet kerülni a közmunkába – írja az Index.

Egészen pontosan azt szeretné elérni, hogy aki felmond, vagy közös megegyezéssel távozik a munkahelyéről, ne kerülhessen be a közfoglalkoztatásba és ne vészelhesse át így azt az időszakot, amíg új helyet nem talál magának.

Pintér azzal indokolta a módosítót, hogy a javaslat célja a munkavállalók elsődleges munkaerőpiacon történő tartása – olvasható az Index cikkében.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
A jó retkes any@tokat aki világra hozott ilyen gerinctelen kib@szott badát!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
micfild
@Mobil123: csak ezt lehet hozzátenni...
brutus
EZ A TETVES MOCSKOS RABLO: PROBALJA KI SAJAT MAGA...
Desischado
Ez minden aljasságon túl megy! Nem eléggé kiszolgáltatott már így is a mukavállaló? Rohadna meg ez a vén olajszőke megélhetési vén szemét hulladék az ötleteivel együtt!
Anna Mária
Lehet még tovább fokozni a munkavállaló kiszolgáltatottságát?
Lehet!
mate03
@Anna Mária:! Nem tudom emlékszik-e még valaki arra az időre,amikor fiatalon,azt mondtuk, száz munkahely, van az országban! Száz évig meg úgysem élünk! Ez az átkosban volt!Most meg visszamegyünk a röghöz kötéshez!? Nem mondom, óriási fejlődés!?
kukac50
A politikusok ha egyszer hiányoznak a parlamentből akkor olyan törvény kell,hogy soha többé még a lábát sem tehesse be. Menjen legelni! Aljas banda! Közmunkabér 47 ezer havonta.
Még ezt az alamizsnát is elvenné a szegényektől!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.