Egyelőre tisztázatlan körülmények között két férfi szúrt sérülést szenvedett csütörtök este, a főváros II. kerületében – közölte az ORFK Kommunikációs Szolgálata az MTI-vel.

A rendőrség közölte: a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 4-es villamos Széna tér és Mechwart liget megálló közötti szakaszán szóváltás alakult ki több ember között.

A két férfi ezt követően szenvedett szúrt sérüléseket – tették hozzá.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói megkezdték a helyszíni szemlét és az adatgyűjtést az ismeretlen elkövetők felkutatása érdekében.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) Facebook-oldalán közölte, hogy a egy ideig a 4-es és a 6-os villamos helyett pótlóbusz közlekedett a Jászai Mari tér és a Széll Kálmán tér között. A korlátozást azóta feloldották.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
A derék rendőrök eközben őrizték a plakátokat, és megvadult autósokat lepleztek le az új traffipaxaikkal, akik 50 helyett 60-al száguldoztak Budapest utcáin.
Jozefina
Szinte naponta újabb és újabb hasonló hírek vannak és még hány nem kap nyilvánosságot!!!
Mit csinál a belügyminiszter!!! Neki igen biztonságos az ország és folyton azt papolja, hogy nőtt az állampolgárok biztonsága!!! Hol él vajon??? Esetleg hazudik, megtéveszti a népet???!!
gazdag dezső
A rendőrség dolga mára a pénzbeszedésre korlátozódott !!Ha látnak valamit akkor is inkább elfordulnak,hogy ne kelljen beavatkozni !!!Pintér már régen nem alkalmas erre posztra amit betölt,és ennyi baj után már sok országban lemondtak ,vagy lemondattak minisztereket !!Biztosan valami nagyon komoly oka van annak,hogy Ő még mindig a helyén van!!!Sokat tudhat magas tisztségviselők dolgairól,politikusokról !!Azok az olajszőkítési ügyek is !!!A dédunokánk sem tudhatja meg az igazat!!Pedig tudni kellene minden rendes polgárnak ,a közvéleménynek a politikusok bűneiről,és nem lenne szabad ilyeneket titkosítani sok-sok évre !!És a jó néhány tábornok akik az alvilágot szolgálták ??Pintér Úr !! Miért nem ellenőrzött megfelelően ??Felelős az ország rendjéért,és a közbiztonságért !!!Adja át a helyét sokkal fiatalabb ,és képzettebbek részére ,akik tisztességesebben szolgálnák a népet !!!
nyanya001
A rendőrség bevándorlási plakátokat őrzi, miközben
sűrűsödnek az életellenes bűncselekmények!
kkalman
A derék rendőrök eközben őrizték a plakátokat, és megvadult autósokat lepleztek le az új traffipaxaikkal, akik 50 helyett 60-al száguldoztak Budapest utcáin.
papa.49
,,Fosőr,, nem kellene végre megszólalnod,és lemondanod???Itt az idő!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.