Napok óta kering az interneten az a post, melyet egy szegedi anyuka osztott meg, miután lánya elmesélte, hogy hétfő délután megkísérelték elrabolni őt az iskolából a buszmegállóba tartva.

A tizenhét éves lányt három férfi szólította le az úton, akik megpróbálták elcsalni egy furgonhoz – írja a Delmagyar.hu. Amikor a lány elutasította őket, állítása szerint rángatni kezdték. Ekkor segítségért kiáltott, mire két piaci árus rendőrrel fenyegetőzve véget vetett a dulakodásnak – legalábbis így mesélte majdnem-elrablását édesanyjának a fiatal lány.

A riadt anyuka elmondta a történetet az iskola igazgatójának, sőt feljelentést is tettek az ügyben. A rendőrök azonban átvizsgálták a piac környékén elhelyezett térfigyelő kamerák anyagait, amelyekből egyértelműen kiderült, hogy nem létezik a fekete furgon és senki nem támadta meg a középiskolást. Az Origo szerint a történet több ponton sem stimmelt. A lány elmondása alapján osztálytársaival lépett ki az iskolából, ám a felvételeken csak úgy, ahogyan a furgon vagy a támadók, az osztálytársak sincsenek rajta.

Nem ez az első eset, hogy a fiatal megpróbálj megvezetni a rendőröket. 2013-ban hasonló feljelentést tettek, melynek szintén nem volt valóságalapja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.