Az Altusnak megbízást adó európai balodal találkozik Budapesten a Fidesz szerint. Az eseményre reagálva a nagyobbik magyar kormánypárt leszögezte: az az európai baloldal találkozik Budapesten, amely "zsíros megbízást" adott a Gyurcsány Ferenc kizárólagos tulajdonában álló gazdasági társaságnak, az Altusnak. A Fidesz egyúttal felszólította a magyar fővárosban tartózkodó európai baloldali vezetőket, válaszoljanak arra, mi az álláspontjuk Gyurcsány Ferenc brüsszeli megbízásáról. Milyen alkut kötöttek a magyar baloldallal ezért a megbízásért cserébe? Miért finanszírozzák illegális eszközökkel a Gyurcsány-pártot? Vajon a többi magyar baloldali pártot is támogatni fogják? Vajon ez az oka, hogy a hazai baloldal az Európai Unió érdekeit képviseli a magyarokéval szemben? - sorolta kérdéseit közleményében a Fidesz. - See more at: http://magyarhirlap.hu/cikk/27517/Fidesz_Az_Altust_megbizo_szocialistak_talalkoznak_Budapesten#sthash.fVPldS9i.dpuf

Forrás: magyarhirlap.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Degenerált fidesz !
Csak ennyit tudtok kipréselni magatokból ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@nyanya001: Nyanyuska! Ezek miért nem vállalják a teljes nevüket a nyilvánosság elött! hiszen mindenki tudja, milyen überhülyék! Vállalják a képüket,adják hozzá a " potyogréfiájukat"
Toby
Ne szenvedjetek csürhecsicskák ! Még ma lőjétek tökön magatokat, mert amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra !
Nyöszörögjetek csak szarházi bűnözők !
justhpeter
Nem furcsa, hogy komoly nyugati ember - államfő, miniszterelnök - nem jött a fideSS rendezvényére ? Nem lehet, hogy savanyú a szőlő ?
Jozefina
Össze-vissza szórják a hazugságaikat!!! Utolsó rúgások. Már szorul a hurok nagyon a nyakuk körül!!! Ép eszű mondanivalójuk nincs.
Anna Mária
Megbuggyant az egész fideszkdnp.
Értük kellene küldeni a mentőt, ezek valószínűleg bekajáltak valami bolondgombát.
gibgab
Undorító férgek! De az se normális, aki ezt beveszi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.