Kongresszust tartott a hét végén az európai szocialisták és demokraták pártcsaládja, méghozzá itt, minálunk, Budapesten – nem kis dolog ez, főleg, ha jelen állapotainkra figyelmezünk. Ugyan a kongresszus célja a tisztújítás volt, ezt sikerült is gond nélkül megoldani, elvégre európai politikusok gyűltek egybe, nem kapcabetyárok, de tartottak egy másik rendezvényt is, a Parlamentben – „Szegénység elleni küzdelem és a generációk együttműködése” címmel. Hát, ezt már megnéztük magunknak. A magyar kormány nem veszi igénybe a nyomor csökkentésére létrehozott uniós alapokat.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

stirliitz
Politikusok küzdenek a szegénység ellen, hmm. Ez olyan, mint kecskére bízni a káposztát.
Mézike
@stirliitz: Ezt nem értem. Mármint a cikket. Mit akarnak?
Január
@Mézike: Csak egyet akarnak , a kormányunk vegye már igénybe azokat az uniós támogatási formákat, amelyeket az unió rendelkezésünkre bocsátana a szegénység enyhítésére, de nem veszi. Miért? Annak felhasználásával ugyanis el ellene számolni az unió felé.
Szerintem pedig azért is, mert a szegénységet nem érzik a saját bőrükön regnálóink, a megosztott társadalmunk céljaiknak megfelel... Oszd meg és uralkodj! - ez a jelenlegi jelszó.
lampa laz
Amit nem tudnak ellopni saját céljaikra az nem kell. Rohadt mocsok társaság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.