Az egykori fideszes képviselő, Balogi Dániel szabálytalanul helyeztethette át szüleit a szegedi Belvárosi temető díszparcellájába. Hiába ő volt az azt üzemeltető önkormányzati cég, a Szegedi Testamentum Temetkezési Kft. igazgatója, ehhez a polgármester javaslata és a közgyűlés jóváhagyása kellett volna – írta a Délmagyar.

Balogi 2006 és 2010 között fideszes önkormányzati képviselő volt, a cég élére 2011. április 16-ától nevezte ki az előző, még jobboldali többségű közgyűlés. A városvezetés tavaly novemberben, az önkormányzati választások után menesztette más cégek vezetőivel együtt.

A mostani ügyvezető, Molnár Tamás elmondta az újságnak: a számlák alapján az egykori fideszes politikus temetőigazgatói mandátuma utolsó heteiben vitethette szüleit a díszparcellába. Akik sírhelye most már ott is marad, hiszen kegyeletsértő lenne a család rendelkezése nélkül máshova szállítani.

Balogi Dániel nem kívánt nyilatkozni az ügyről a Délmagyarnak.

81 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Az embernek akkut hányingere támad ezektől a tetvektől !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
@volvós: Egyik kutya másik eb (akarom mondani farkas). Ne akard felmenteni csak azért, mert esetleg két osztállyal több van neki. Zsák a foltját megtalálta.
F_Viktor
@Freewolf: Írod:
"Mi a bánatot kell annyit lovagolni ezen a sírheíyen?"

Mert ez a Balogi nagyon szépen megérteti még a keményen dolgozó keresztény kisemberekkel is, hogy milyen ember egy igazi fityeszes.
szandokan
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
szandokan
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
szandokan
@Anna Mária: Szerintem nem szoktam senkit rágalmazni, eléggé kiismertelek már ahhoz, hogy tudjam, ki lehetsz. Röviden: Egy senki.
m.macskosz
@szandokan: @szandokan: @szandokan: Fogd vissza magad, légy szíves!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.