Semjén Zsolt szerint a baloldal felelőtlen, Magyarország-ellenes propagandát folytat, amikor meg akarja akadályozni, hogy a kormány megvédje a magyar embereket a kontroll nélküli bevándorlók tömegétől.

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) elnöke hétfői budapesti sajtótájékoztatón úgy értékelt: a baloldal kétszeresen felelőtlenül és álságosan viselkedik. 2004-ben a külhoni magyarok kettős állampolgársága ellen lépett fel, most pedig ugyanez a baloldal ismét felelőtlen, Magyarország-ellenes propagandával akarja megakadályozni a veszélyes migránsok elleni fellépést.

Semjén Zsolt ugyanakkor azt mondta: abban nincs és nem is lehet vita, hogy az emberiesség nevében hozzá kell járulnia minden civilizált országnak ahhoz, hogy akik akár gazdasági, akár politikai okokból kényszerülnek menekülni, azok emberi életet élhessenek a saját szülőföldjükön.

86 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Én álságos, Magyarország-ellenes KDNP-s propagandára panaszkodom.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
paolo006
@Freewolf: hát itt van a probléma. Jogállam. Az az ami kell nekem és a polgártársaim többségének. De ne merd ezt a szennyet amit az álhazafi mindenki ellen harcoló szarzsák létre próbál hozni jogállamnak nevezni!!! Köszönő viszonyban sincs vele. Aki ezt jogállamnak nevezi az fizetett seggnyaló vagy elmebeteg. Melyik vagy koma?
Freewolf
@paolo006: Azt tudjuk, hogy egy neveletlen paraszt vagy!
Orbán szabad választásokon kapta meg a hatalmat és a parlamentbe ott van minden választott képviselő. Megszavazzák a törvényeket, de neked azok nem jók! Nem fogsz adót fizetni, mert nem tetszik az adótörvény!
Igen eszement álláspont! Libáliséknál mindenki fanatikus agybeteg, hogy a logika és a tények hidegen hagyják őket?
paolo006
@Freewolf: A te logikád tahókám teljesen hidegen hagy. Az nem logika. Nem látod a fától az erdőt, vagy nem is akarod. Sötétek és gonoszok vagytok. Selejt pártkatonák, a nemzet szégyenei. Szajkójankók.
Freewolf
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
paolo006
@Freewolf: fölöslegesnek tartom, hogy bármit megindokoljak hiszen mindenki látja mi folyik az országban, még te is. Neked tetszik nekem nem. Le is fordíthatom 27%-nak retszik a többinek nem.Igen!!! A liberális demokrácia kell nekem. Diktatúra legyen az jobb vagy baloldali nem kell. NEM KELL!!! Ezzel gondolom le is zárhatjuk magasröptű eszmefuttatásainkat, hiszen úgysem tudjuk meggyőzni egymást. Vannak akiknek szükségük van egy diktátorra. Kellemes további seggnyalást. Remélem marad elég neked is. Nehogy a cöf mindent lenyúljon előled.
Freewolf
@paolo006: Ki kell ábrándítsalak! Olyan államforma lesz, amit a többség megszavaz! A liberális demokráciával nem sokan maradtok. Sok szerencsét hozzá!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.