A lakossági gázpiacon az utolsó állva maradt versenycég, a Tigáz is úgy döntött, kivonul erről a – rezsicsökkentés miatt nekik is veszteséget termelő – szegmensből – írja a hvg.hu.

A cég közleményében ezt írják: "a Tigáz Zrt. hivatalos kérelemmel fordult a Magyar Energetikai- és Közmű-szabályozási Hivatalhoz, hogy vonja vissza a Tigáz Zrt. egyetemes gázszolgáltatói engedélyét."

A GDF Suez, az E.On, a Telekom és most a Tigáz az elmúlt hetekben folyamatosan jelentették be, kivonulnak a lakossági piacról. Az ok, kimondva-kimondatlanul: a rezsicsökkentéssel masszív veszteséget sózott a nyakukba az Orbán-kormány.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Őszre itt az áremelés, addig is csökken a fűtőérték, de ,,milyen jól is jártunk,,!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
ja... aszongya: a rezsicsökkentéssel masszív veszteséget sózott a nyakukba az Orbán-kormány...

ebből következik, ha a cégek kiszálltak a buliból, akkor a kormány nyakába hull a veszteség...Mivel a kormány nem szeretetszolgálat Terézanya vezetővel, ezért vajon kinek passzolja át a veszteséget?
Na?
Őtlet?
...úgy van! eltaláltad nyájas olvasó...a fogyasztók kapják a sárga csekken..
Freewolf
Hú, basszus! A németek ezt már egyszer eljátszották, de ráfizettek! :-)
Tekla
Én azt sem bánom, ha emelik, de ha nem használom,ne kelljen fizetni érte .Kitalált ilyen olyan különbözetet. Legye óra leolvasás, és tudjam menyi a m3 díj.
Ami szintén fontos, hogy ne kapjon már 50% kedvezményt valaki csak azért, mert nem vidéken lakik. Minden magyar állampolgárnak azonos áron szolgáltassák.
És a külső hőmérsékletet is kalkulálják bele, ne nekem keljen -kilózsul szakértő matematikust szereznem, időjárás felelős kalkulátorral -,hogy tervezni tudjam a költségem.
herczeg0210
"Nagyon gáz, hogy Magyarországról jutott ki ez a levél" mondta az igen esztétikus látványt nyújtó volt rezsibiztos a sajtó tájékoztatón. De hát ha minden gázt az állam ad az nem gáz?
Fradigege
2-3 évig az állam intézi majd. Rájönnek: Jaj, hát tévedett a kormány. Ugyanmár még sem olyan jó ötlet, de ez a kormány beismeri, ha hibázik. Ezzel a dumával jönnek majd. Aztán újra kiszervezik csókos haveroknak. Mint a média felületeket, a cigi mutyit, beruházásokat, a magyar földet. Így tudják majd emelni, ha több lóvé kell, amit leosztanak, a haverok és a strómanok meg visszaosztanak.
papa.49
@levi: Ne adjál nekik tanácsot, még megfogadják...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.