Magyarország rendezi a 2017-es vizes világbajnokságot Budapesten és Balatonfüreden. Ennek örömére a Magyar Úszó Szövetség kitett Youtube-csatornájára egy dalt még május 21-én, amit az esemény himnuszának szánhatnak. Az "Ússz, amíg élsz" című szerzeményt Demjén Rózsi énekli rajta, ám a hozzá montázsolt alacsony színvonalú videón feltűnően gyakran bukkan fel a magyar miniszterelnök, Orbán Viktor – fedezte fel az Index.

Érdekesség, hogy ezt a dalt egy másik, de igen hasonló videóval már 2013-ban is feltöltötte az Úszó Szövetség, és annak a jelenteiben szintén igencsak sokat látni a kormányfőt.

A mostani alkotás viszont nem igen nyerte el a kommentelők tetszését, íme néhány a reakciókból:

- Hmm lássuk csak milyen szavak jutnak az eszembe...GICCS,GEJL,NYÁL. Kurva kínos volt végignézni.

- Ez egy propagandavideó! komolyan ez a halom fos lesz az úszó VB himnusza? Miért nem lesz egyből az országé, ha már Rózsi olyan mélyen dugta fel a nyelvét a fenséges hátsókba, hogy onnan csak dinamittal lehet kirobbantani? Megérdemelné a megtiszteltetést, a picsába Kölcseyvel meg Erkellel, nem?

- Nem tudom, melyik fáj jobban – a primitív "agit-prop" video, amely szellemiségében a késő Kádár-kort és videotechnológia gyermekkorát idézi, vagy Demjén csodanótája... De azt hiszem, inkább a MÚSz seggnyalással meghintett, primitív, képiekben gyerekes műve bosszant jobban. Ilyen agyatlan tákolmány nem méltó egy világeseményhez!

- Ez valami pusztulatosan fostos.

- Jajjjjj...! Ez fájt! :(

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Demjénkének is elfogyott a kes, vagy megirigyelte Pataky Kör Közepén Hányok Tenyérben Hordozott Attila közpénzes eltartását ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mate03
@Desischado: @:Viktor maga mondta hogy Ázsiában érzi magát otthon!Amíg ezt a nyáltömeget néztem ,azt hittem Észak Koreában vagyok! Úgy be ijedtem hogy a fél éjszakát végig fostam!
JAJMÁR
Na, de 2017-ig még sokszor át kell úszni a starttól a célig... és még sok víz lefolyik a Dunán, és hogy fog kinézni ez a videó, ha a főszereplő már nem lesz fő, mert ki tudja?
Az ember mindig remél :)

A dal szörnyű, de egy másfajta videóval kibírnám !
silber13
Zenei rettenet! És seggnyalás feksőfokon,
silber13
Azért van itt is kedvenc, igaz Bergendyék hangszerelésével a
" Hej te szép kemény legény "
www.youtube.com/watch?v=85j4BLprHp8
mariaberta
0.58-nál abba is hagytam. Rózsi Rózsi mi bajod? "Semmi! Csak kellene egy kis anyagi támogatás " Hát majd Te is megkapod, mint Pataki Attila, csak énekelj ilyen szépeket.
quo vadis
Valamikor nagyon régen, lehet az őskorban... nagyon szívesen hallgattam a dalait. Sajnos azóta egy kivénhedt alkoholista vén fütyi lett. Jó pénzért biztos megérte neki ezt a dalt produkálni. És nem is a dallal van a fő gond. A videó. Mi ez, ha nem személyi kultusz?? Nálunk ma már mindenhol (lassan a mellékhelyiségekben is) csak ennek a képével kell találkoznunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.