Simicskától bérli a plakáthelyeket az MKKP. Ötszáz ellenplakátot fognak kirakni júliusban országszerte, Felcsúton is sikerült két helyet megszerezniük és Alcsútra is jut egy.

Húszféle verzió készül, ezek közül három fog szolidaritásra buzdítani és tájékoztatni a bevándorlókkal foglalkozó civilszervezetekről – írja a VS.hu. A kormány nemzeti konzultációs plakátjait kritizáló kampányban különösen nagy gonddal választják ki azokat a darabokat, amelyek Felcsútra kerülnek. Az az üzenet ékesíti majd a kormányfő szülőfaluját, amely a legtöbb like-ot kapja az MKKP Facebook-oldalán. Pillanatnyilag 17 843 vokssal ez a terv vezet, de ma estig még lehet szavazni.

Lesz Felcsúton is kutyapártos ellenplakát

Két hullámban tervezik a plakátolást, először július 1-jén, aztán 16-án ragasztanának. Kovács Gergő, az MKKP elnöke a VS.hu-nak elmondta, hogy a plakátok felét Budapesten helyezik el, de a külföldi magyarokra is gondoltak, Berlinben és Londonban is lehet számítani az ellenkampány üzeneteire.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sopron46
Mire rákerülne a plakátolásra a sor, hoznak egy rendeletet, hogy kék színű plakátot nem lehet kiragasztani Felcsúton és környékén!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sopron46
Mire rákerülne a plakátolásra a sor, hoznak egy rendeletet, hogy kék színű plakátot nem lehet kiragasztani Felcsúton és környékén!!!
Desischado
Nálam is ez az egyik lista vezető. Remélem, orbánékat elönti legalább az epe, mert másban nem bízhatunk!
eszegfu
Önmagában az a tény, hogy 2 helyet szereztek Felcsuton, 1-et pedig Alcsuton, az én szememben majdnem felér egy "hőstettel"! El sem tudom képzelni, ki vagy kik lehetnek azok az emberek, akik helyt adtak a plakátnak?! Ehhez "tetthez" nem igazán a bérleti dij segithetett, itt az illetők meggyőződése kellett! Nagyon kulturált a plakát!
mate03
@Desischado: ! Az a plakát,jó plakát! Csak semmit nem érünk el vele! Ezekről le pereg minden,mint eső kabátról a víz!
Desischado
@mate03: Pontosan erre utaltam én is. Bár abban reménykedem, hogy sok kicsi ellenállás sokra megy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.