Hiába próbálkozott a Hír TV azzal, hogy kérdést tett fel Balog Zoltánnak, az Emmi vezetőjének, a politikus továbbra sem hajlandó szóba állni velük – írta az mno.hu.

A civilben református lelkész ember-minisztert arról faggatták volna egy az üldözött keresztényekért tartott megemlékezésen, hogy miként egyezteti össze az itteni gyertyagyújtást a kormány bevándorláspolitikájával. Válasz helyett ezt felelte Balog:

Az a helyzet, amíg az önök tulajdonosa az, aki megsértette a miniszterelnököt, aki jó barátom, addig önöknek nem tudok nyilatkozni. Nagyon sajnálom!

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemjoezigy
Szó szerint ezt mondta az újságírónak: "Az a helyzet, amíg az önök tulajdonosa az, aki megsértette a miniszterelnököt, aki jó barátom, addig önöknek nem tudok nyilatkozni. Nagyon sajnálom!"
Dehogy sajnálja, örül, hogy nem kell gondolkodnia a válaszon, ja előbb a kérdés megértésén!
A másik megközelítés egy közmondás:
Embert barátjáról!
Mert: "Amíg az önök tulajdonosa az, aki megsértette a miniszterelnököt, aki jó barátom, addig önöknek nem tudok nyilatkozni"
Egy következő megközelítés:
Mivel közszereplő ez az álcsuhás, ezért neki válaszolnia kell! a kérdésekre. Egy szolga (miniszter orbán szerint az) nem teheti meg, hogy nem válaszol a hozzá intézett kérdésre!
Deresre vele, 25 botütést, és miden nem válaszolásra 500 ezer Ft pénzbírság!
justhpeter
@nemjoezigy: Ha a miniszter valóban egy szolga csak, akkor én úgy gondolom, hogy nem kellene nekünk az emberminiszter szolgánk szintjére lesüllyednünk.
lópicigáspár
Ez alapján, aki nem kedveli Vida Ildikót, megtagadhatja a nyilatkozattételt a NAV felé! :-D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.