A hír viharként érkezett, feldúlta a magyar sajtót, összezilálta a véleményeket, rossz szájízt és még rosszabb lelkiismeretet hagyott maga után, de korántsem tűnt el: sok fejfájást okoz még a magyar vasfüggöny nekünk. Másoknak is fog, hiszen elvben az lenne a célja – de már a megépülés hírének fogadtatása is világosan mutatja: ez a vasfüggöny nekünk készül, sőt, ellenünk.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Miért is kellett ezt a 3 hónapos cikket ide becitálni? Mert ez a cikk már akkor is marhaság volt, Tomi szándékosan összeagyválta a kormányunk finoman fogalmazva gyengeségeit a haza védelmével.

Ellenünk nem készülhet, mert a zöldhatáron eddig sem illett vándorolni, sem nekünk, sem a szomszédainknak. Nem épül ha jól látom máshol, csak ahol a megszállók százezerei törnek be hazánkba. Minden magyar szabadon közlekedhet amennyiben az inváziós seregektől a határátkelőkhöz odafér.

A kerítés európát is védené, ha ez az elmebeteg hazaáruló (eu)politikus banda végre befogná azt a tetves, számító pof.., akarommondani szájacskáját.

Nemsokára persze rájönnek, hogy valamit (az egész életünket) végzetesen elkurtítottak, de akkor már az ellenség, igen ez egy ellenséges érzelmű nép, már házon belül lesz és a feleszmélés rendkívül véres lesz. Na nem a kislányok ciklusos problémáira gondolok.
Mézike
@Peller Anikó: Monnyuk ez a cikk nem magától keveredett elő , hanem te ástad ki a múlt ködéből valahogy.
Peller Anikó
@Mézike: Ööö, ügyetlenkedtem volna? Lehet, akkor köszi Mézike, nem volt szándékos. De végülis amit írtam az aktuális.
JAJMÁR
@Peller Anikó: 18:52 Anikó, nem tudom mennyi idős vagy, de - az írásaid alapján szinte még gyerek - régen, amikor én voltam gyerek, a másokat folyamatosan "elmebeteg, hazaáruló, tetves ...stb." egyértelmű kisebbségi érzésből fakadó alázós, csúfolós társakra a következőt olvastuk rá: "Aki mondja másra, az mondja magára"! - Na, ez a tiéd, tőlem!
Tényleg nem megy másképpen a fogalmazás neked?
Persze nem zárom ki, hogy vannak, akiknek bejön ez a stílus, és ez az eccerű gondolkodás, de azért jó lenne látni egy kis fejlődést :)

(A kerítés már lejárt lemez. Kiderült, hogy nem ér semmit, nem vetted még észre? Talán majd csak annyi haszna lesz, hogy mi leszünk bezárva :-S)
Peller Anikó
@jajj: igazad van, a tetvest visszavonom.

(A kerítésről kiderült, hogy ahol kerítés van ott nem jönnek át. Ott jönnek át -tízezrével naponta- ahol nincs kerítés, nem olvasol újságot rendben, de benne van a híradóban is meg a blogokban is, le akarod hazudni?)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.