A Jobbik lemondatná Lázár János Miniszterelnökséget vezető minisztert, mert több törvény mögött egyéni érdekeket feltételeznek.

Hegedűs Lorántné, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője csütörtöki sajtótájékoztatóján egy szekszárdi fórumon elhangzottakra hivatkozva úgy értékelt: a minisztert "szűzies ártatlanságában meglepetésként érte", hogy egy építési szabály megváltoztatása mögött két cég érdekei állnak.

Úgy fogalmazott: ezek szerint mindenkinek egyértelmű volt, hogy a jogszabályokon érdekcsoportok érvényesítik szempontjaikat, csak Lázár János "élt eddig boldog tudatlanságban".

Hegedűs Lorántné felvetette, hogy egyebek mellett a Normafa-törvény, a városligeti építési szabályzat vagy a parlament előtt lévő Duna-parti szabályozás is így készülhet. Azt kérdezte, ha ez bebizonyosodna, akkor Lázár János "elsüllyedne szégyenében", feladná magát a rendőrségen hivatali visszaélés, befolyással való üzérkedésben való társtettesség és más bűncselekményekért vagy lemondana miniszterségéről. Hozzátette: a Jobbik ezt a sorrendet javasolja.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Ja, lemondatnák, mikor a másik gyereknek még nincs meg a 70 millás kecó. Hát nincs szívük ezeknek a náczikoknak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
Lemondatnák Lázárt...ez jóóó...
Mert Lázár olyan lemondós típus...
Ehhez még egy kicsit gyúrni kell...
Dr. Felipe
Ja, lemondatnák, mikor a másik gyereknek még nincs meg a 70 millás kecó. Hát nincs szívük ezeknek a náczikoknak.
justhpeter
Most éppen Lézer Jani játszik "jó rendőrt". Semmi másról nincs szó mint a megtépázott imázs javításáról. Mert hogy nem ő a felelős, hanem mindig más.
KERKA
@justhpeter: 21.27 Most éppen ő lenne a jó zsaru? Avagy az illetékes elvtárs? Na nem, ő éppen olyan agresszív,mint a gazdája. A büdös életben nem fog lemondani.
Desischado
Mocskos, aljas, gerinctelen, embertelen férgek ezek, egytől egyig. Mindent a hatalomért! Semmi más nem érdekli őket! A jobbik meg összefog a fidesszel, ha az érdekük úgy kívánja. Remélem, elég sokan fogják látni, hogy a fidesz csökevénye, semmi több! És lézer lemond?! Röhögnöm kell! Hiszen a hatalomra tör, orbán helyére pályázik, ez már régóta világosan látható! Már persze csak az értelmes embereknek...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.